jeste poznamku k tomuto:
Citace:
Ohledně 7.z se omlouvám, nevěděl jsem,že tím způsobím takové potíže, ale winzip nebo rar nepoužívám, tudíž příště nebudou žádné archivy, ale odkazy na každou trať zvlášť..
1) sice 7zip take nepouzivam, ale pochybuji, ze neni schopen udelat normalni ZIP (skoro bych rekl, ze na 100% je:
Packing / unpacking: 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 and TAR)
2) ma puvodni poznamka ohledne 7ZIPu nenarazela na to, jaky program kdo pouziva (to je jeho vec) ... ale na to PROC VUBEC nejaky pouzivat, kdyz to neni treba (v tomto pripade neni). ZIP jako takovy rozbali (a zabali) Windows sam od sebe (ted si nevybavuju od jake verze.), tedy zaklad je v tom, ze pro proste rozbaleni zipu NENI POTREBA NIC stahovat a instalovat.
(sam obcas vestaveny zip ve WinXP v TM pouziju, protoze filtruje nazvy trati s nepovolenyma znakama. co projde, nacte i server (jinak ma dedicated potize s nekteryma specialnima znakama)).
tot vse.
tedy temer vse - jeste jednu poznamku pro eee4ever: me pripada, ze moje komentare beres tak, jako ze na tebe utocim a jedinou tvou reakci jsou vymluvy (nebo nic). ale je to naopak, snazim se ti pomoct a postrcit tak, aby z vysledku te akce nebyla spis ostuda. (proto jsem vynechal napriklad komentare nekterych trati z toho balicku. stejne nejsem ta spravna osoba.)
to same (pokus o postrceni) je v te poznamce o webu. i o zpusobu, jakym se dela nabor. cely to dela dojem, ze o tom, co se deje, vi jen tvi 4 kamosi na servru, 2 spoluzaci a jeden ze 7.B. a reprezentaci to moc nepripomina.... ale ja na ten dotaz nechtel odpovedi, ja chtel naznacit, ze je to (dopidit se k nejakemu centru informaci) zbytecne komplikovane. no ... priste to budu muset asi napsat jinak....