TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 20:28:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kraje v ČR a TrackMania
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 0:39:41 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Před pár minutami jsem odeslal e-mail s vlajkami krajů, pouze u Prahy jsem přidal alternativu a to je Znak - uvidíme jestli si raději místo dvoubarevného pruhu nezvolí znak.
Co zavedení krajů znamená pro běžné hráče? Po spuštění hry se vám objeví obrazovka s informací, že byla ČR rozdělena na kraje a tudíž máte možnost bezplatného výběru kraje (změna země/kraje je zpoplatněna asi 200 Coppers). Rekordy se budou porovnávat ve 3 úrovních - Kraj -> Země -> Svět (tj nejste-li v TOP 10 ve světě ani v ČR máte stále možnost být v TOP 10 ve vašem kraji).
Žebříčkové body (LP) ani dovednostní body (SP) přidání krajů neovlivní.

Pro informace navštivte například wikipedii.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 8:29:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 0:09:44
Příspěvky: 158
Bydliště: Liberec
Dobře Ty :wink:

_________________
أسد البحر,søløve,zeeleeuw,sea lion,merilõvi,merileijona,otarie,Seelöwe,θαλά


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 9:08:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Nadeo souhlasilo s krajema, nebo to neni jiste? Popr. asi nevis kdy se to tak da ocekavat, co?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 10:05:55 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Težko říct kdy se kraje objeví ve hře - například odpověď, jestli NUTS2 nebo NUTS3 - přesněji jestli kraje (všech 14) nebo nerozdělovat se řešilo asi měsíc - bohužel NUTS2 rozdělení by bylo horší než lepší.
Odhaduji, pokud si najdou pár minut, že rozdělení na kraje bude do konce týdne.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 16:52:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Hurá ;) Budou kraje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2009, 17:07:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
GW kuby 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 16:11:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 22.07.2008, 2:32:34
Příspěvky: 127
Bydliště: Plymouth, UK
Parada je to tam. Slava Kubymu GJ :lol: :lol: :lol: :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 16:12:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Tak uz to je mno. Jen hodnoceni v kraji zatim "nehodnoceno".

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 16:27:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 14.08.2008, 19:27:33
Příspěvky: 48
Bydliště: Vyškov
vynikajicí ;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: ^_^
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 17:07:33 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
V rychlosti sem hodím informaci, že hráči, kteří byli v zóně Czech republic mohou zvolit kraj během následujících 24 hodin. Je-li někco mimo ČR a chce si zvolit kraj v ČR musí počkat 1 týden než bude moci změnit kraj.

Také se ve hře objevil nedostatek "Jihočeský kraj" a "Ústecký Kraj" - zobrazuje se "Jihoceský kraj" a "Ustecký kraj" nezalekněte se, vše je v pořádku až na zobrazení ve hře.
Alinoa píše:
Hi Kuby^^

Nice pictures
I think it was a good moment ^_^

Ok, so I split the Czech republic into 14 regions. The regions names
appear in the Maniazones forums with the right letters and accents.
Unfortunately, some names won't appear with accents in the game as
Jihočeský kraj => Jihoceský kraj, Ústecký kraj => Ustecký kraj.
For information :
Players will be able to choose your subzone in 24 hours if you were
already located in Czech Republic. For players located in other country
and wanting to move in a subzone of Czech Republic, they have to wait
one week before being able to make the change.

So I let you inform players that your zone has been split and also to
inform them about the location change delays (24 hours and one week).

Cheers and have fun with your zone ^_^

Alinoa
Případné dotazy zodpovím hned jak se vrátím z brigády :)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 18:20:10 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
Kraje - dobrý, ale má to jednu mouchu:
přestaly se mi zobrazovat dosažené časy (rekordy) na oficiálních tratích, když jezdim v sólo módu. Stalo se to ještě někomu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 18:33:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ja je tam tedy mam. Ale zase nevim jak nastavit server do dane zony - v nastaveni DS acc je pouze CR

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 19:32:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Rekordy jsou zobrazeny ve Svete a v CR, a tam funguji normalne jako pred tim. Treti moznost je tvuj kraj a tam to jeste nema asi nikdo. Rekl bych, ze vse se vyresi zitra z rana. TM-Ladder je vzdy aktualizovan okolo 8:00 rano. V samotne hre o neco pozdeji...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 21:16:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
PlayerPage a kraj pro dedigované účty se pravděpodobně bude řešit v následujících dnech a pokud víte ještě o nějakém nedostatku, který nebude odstraněn do pondělí ani se nezmíním, že se na tom pracuje. Budu rád, když mi napíšete, aby se to mohlo řešit.
Ad rekordy v krajích: freelancer_17 má pravdu, jelikož se tyto údaje aktualizují jednou za 24 hodin, tak si budeme muset chvíli počkat.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 22:47:41 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
Mě ale zmizly rekordy ČR a svět - no uvidíme zítra


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz