TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 17.12.2018, 1:47:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 23:17:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.03.2007, 13:01:02
Příspěvky: 191
Bydliště: Praha
tak mame tady kraje :)))

_________________
Počítač -- AMD Phenom II X4 955 3,5GHz, Gigabyte ATI Radeon HD5850 1Gb, DDR3 1333MHz RAM 4Gb, Gigabyte MA790XT-UD4P, Win XP Prof. - SP3
Notebook -- AMD Turion X2 Ultra 2,2GHz, ATI Radeon HD3650 512Mb, DDR2 800MHz RAM 4Gb, Win Vista HP - SP2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 0:12:13 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
ImP_XXL píše:
Mě ale zmizly rekordy ČR a svět - no uvidíme zítra
Tato situace mě nepřekvapuje, jelikož se musí přepočítat umístění hlavně v rámci krajů, tak to bude asi na dýl, ale co je pár dní ve srovnání s nekonečným dopisováním, když se něco řeší.
Schválně jsem pátral v historii a když nebudu počítat neoficiální jednání o kraje, tak 29.7.2008 jsem informoval Hypermax, že budu řešit kraje v TM.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 8:01:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Od ted uz mi to funguje normalne. Ale jsou tam jeste nejake chyby. Bude to asi tema, ktery se jeste nezaradili do kraju.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 8:26:35 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
jj, dobrý, už se to vzpamatovalo - zobrazuje se vše - planej poplach


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2009, 10:49:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
Hojas když sem si omilem nastavil slovenskou národnost a nejde to změnit jak nastavím CZ kraj?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2009, 12:19:52 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
HOLI píše:
Hojas když sem si omilem nastavil slovenskou národnost a nejde to změnit jak nastavím CZ kraj?
v Profilu za 200Coppers (nutnost mít United účet)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2009, 12:37:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
xD to sme už řešily na ICQ xD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz