TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 12.11.2018, 18:53:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 1:43:34 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Obrázek

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 9:40:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
omg ty si top noob ... 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 11:40:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Ale v oficu je zajeté nemáš, že :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 13:44:40 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
U některejch tratích jsem byl rád, že jsem dal AT. :-D
Každopádně časem dodam časy na některejch tratích.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 13:51:32 
Offline

Registrován: stř 28.10.2009, 0:59:18
Příspěvky: 63
Fakt nevím na co potřebuješ 588 medailí :lol:

_________________
Nazdárek :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 13:53:30 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Na to, abych měl dobrej pocit, že mam všechny tratě odjetý.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 16:23:25 
Offline

Registrován: čtv 17.09.2009, 15:09:21
Příspěvky: 15
Nemohl by jste ten update někdo někam reupnout prosim? Mě to nejde stahnout pokaždý to spadne když se stahne 126kb. Zkoušel jsem i jiný prohlížeče a nic. Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 16:35:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Jak je libo:
http://uloz.to/3191969/tmunitedforever- ... update.exe


Heh, ten upload 61Mbit/s se hodí :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 16:55:20 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pridávam jětě Rapida - přímý odkaz, žádné čekání:
http://rapidshare.com/files/313872729/T ... Update.exe

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 18:25:50 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Ja jen podotknu, ze pokud atkivne vyuzivate tmx, tak se na update zatim vyprdnete. Tim aktivne myslim upload trati a zaznamu. Po update tam nejde nic nahrat, ani replay ani mapa.

Sorry, this game version (v2.11.25) is not supported.
Please ensure you are running the latest version by clicking the update button in the game launcher.

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 18:34:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Vyjádření TMX
Citace:
Our coders are working on a site update to include compatibility for the new version as you read this, so please be patient.
The tracks on this site have not yet been updated, so any replays you upload here will not be compatible... until we can update them all.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 18:46:47 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
To je univerzalni vyzadreni, ktere tam daji po kazdem updatu

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 19:17:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Aha...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 20:49:51 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
To je fuska pro cely tym programatoru, pridat jeden textovy retezec do asp kodu v casti, kde se kontroluje verze, :roll:

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.11.2009, 21:07:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
urcite vis, ze to veda je :)
http://www.gnu.org/fun/jokes/helloworld.html

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz