TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 12.11.2018, 19:33:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 774 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 146 47 48 49 5052 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 16:54:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
ja myslel v jinych prostredich nez stadium a nepocital sem akrobacii. nebo i tak tam sou novy? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 16:56:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 9:27:18
Příspěvky: 265
cool ... ide to fullspeed :)
tu hodinku uz pockam

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) gwixt dne úte 15.04.2008, 16:58:10, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 16:56:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
mam to 8)

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 16:58:10 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Cela bila race kampan

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 17:05:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nevidim oficialni casy ostatnich .... jen svoje (neco sem najezdil v Nations solo).
to nejak dyl trva? nebo je to nejaka chybka?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 17:08:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
je to mozna tim ze cely system se nak uz v tmu aktualizoval v 5:00. tak zitra se dozvis jestli to bezi :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 18:03:05 
Offline

Registrován: pon 03.03.2008, 20:08:06
Příspěvky: 83
No neviem ci som zle postrehol tych 47 stranok dozadu,ale hovorilo sa že bude reset ladderu a tak sa pytam to sa tyka aj TMUF a aj TMNF alebo ako???No TMUF mam install a prihlasil som sa normalne na stare konto TMU a mam tam aj ten isty rank tak ako to je teda :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 18:06:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
o resetu ladderu se nemluvilo.

(mozna se mluvilo o tom, ze TMnF bude proste nova hra. a z TMN se do ni nic prevadet nebude...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 18:11:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
mluvilo se jen o updatu na TMuf z TMu a ztrate vseho co bylo v Nations

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 18:23:12 
Offline

Registrován: pon 03.03.2008, 20:08:06
Příspěvky: 83
jasneeee dik.trosku ste mi pamat osviezili.Mate pravdu :) loool ja LAMA :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 18:38:11 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
není zač ;)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:05:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:56:17
Příspěvky: 350
Bydliště: Kousek od Brna
No dopr... jen 25kbs :x :evil:

_________________
http://www.montanadoma.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:13:33 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Me to jede celou dobu 30kb/s - holt cdma :? Zejtra to okusim...

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:15:16 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
hmmm nak to tam neukazuje kolko bodou je za cas :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:21:26 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
cobra47 píše:
hmmm nak to tam neukazuje kolko bodou je za cas :roll:

skillpoints?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 774 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 146 47 48 49 5052 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz