TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 22.08.2019, 21:54:55

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 774 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 147 48 49 50 51 52 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:41:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:56:17
Příspěvky: 350
Bydliště: Kousek od Brna
Tak spustim a:
"Toto je vase prvni prihlaseni po 105 dnech. Darujeme vam proto 500 kreditu" :lol: :lol:

_________________
http://www.montanadoma.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 19:51:43 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
no cim lepsi cas tym viac bodou asi skillpoints nak to tam nikde nevydim :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:14:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
tmuf mi ted napsala toto:
Vaše oblast byla smazána.
Prosím vyberte si svou novou oblast.
Tato změna je zdarma. :lol: :lol: :lol:

samozdrejme ze sem mel ceskou republiku 8)
Obrázek

Nevite gdo nas vymazal a proc :x :shock: ?


edit by Kuby: nevím co jsi měl předtím, ale "Česká republika" tam je - v rámci testu byl přepsán anglický název na český, ale hned jak se vrátí ManiaZones, tak to vrátím z5

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:16:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 0:09:44
Příspěvky: 158
Bydliště: Liberec
Tys to neslyšel v rádiu? obsadili nád dnes večer Rusové, naše oblast byla zrušena :lol:

_________________
أسد البحر,søløve,zeeleeuw,sea lion,merilõvi,merileijona,otarie,Seelöwe,θαλά


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:18:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Tak sem si dal aspon slovakia :lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:31:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 1:00:28
Příspěvky: 166
Bydliště: FM
grrrrr, smrdím v robotě :cry: :roll:

_________________
TMS, TMN, TMU, TMO, TM 2 Canyon


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:40:12 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
montana_cz píše:
Tak spustim a:
"Toto je vase prvni prihlaseni po 105 dnech. Darujeme vam proto 500 kreditu" :lol: :lol:

Odmněna za to, že si nezatěžoval masterserver zbytečně... :mrgreen:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Dotaz TMN??
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 20:43:02 
Offline

Registrován: úte 15.04.2008, 20:38:00
Příspěvky: 2
Zdravim, prokousal jsem se většinou příspěvků v teto sekci, chci se zeptat, když teda mam učet u TMN a chci hrat TMN, tak mužu normalně pokračovat teda.
Jestliže chci přejit na TMN-F, tak si musim založit novej učet a všechno dosavadni hodit do řitě??

Diky Cool

PS: jo a ten update na TMN když nainstaluju (a budu mit TMN-F), tak to pak se už nepřihlasim na klasickou TMN po tom updatu hry??? musim to mit nainstalovyny dvakrat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dotaz TMN??
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 21:09:38 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
racooon píše:
Zdravim, prokousal jsem se většinou příspěvků v teto sekci, chci se zeptat, když teda mam učet u TMN a chci hrat TMN, tak mužu normalně pokračovat teda.
Jestliže chci přejit na TMN-F, tak si musim založit novej učet a všechno dosavadni hodit do řitě??


jj ale masterserver pro TMn nepobezi vecne a jednoho dne to proste uz nepujde

racooon píše:
PS: jo a ten update na TMN když nainstaluju (a budu mit TMN-F), tak to pak se už nepřihlasim na klasickou TMN po tom updatu hry??? musim to mit nainstalovyny dvakrat?


Muzes mit na jednoum PC nainstalovane TMn i TMnf

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 21:11:28 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
=Nrc=Kuba píše:
tmuf mi ted napsala toto:
Vaše oblast byla smazána.
Prosím vyberte si svou novou oblast.
Tato změna je zdarma. :lol: :lol: :lol:

samozdrejme ze sem mel ceskou republiku 8)
Nevite gdo nas vymazal a proc :x :shock: ?


Jeste dnes v jednu hod rano tam byla pouze Česká republika a dnes je tam Czech republic - v obou pripadech je az na konci seznamu - posledni strance

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 21:13:04 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
cobra47 píše:
no cim lepsi cas tym viac bodou asi skillpoints nak to tam nikde nevydim :oops:

Skillpoints jsou videt v menu i kdyz das esc a "zobrazit pozice na trati"
Stary dobry "Track info" je pryc :cry:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 21:23:55 
Offline

Registrován: pon 11.06.2007, 9:11:35
Příspěvky: 81
jj uz ich tam vydim len v tej bielej skupine bola furt nula asi sa v bielej nedostavaju az dalej tak ma to trochu zmiatlo :oops: a este mam otazocku v starej tmu alebo tmn ked som stlacil 0 tak nabehlo info fps siet atd. tuto to nejde alebo je tam na to ine tlacitko?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 21:52:52 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Analyzer je vylepseny o p2p cast a nachazi se pod klavesou = :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 22:00:37 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
mimochodem, koukněte na nastavení, je tam toho víc ;)

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.04.2008, 22:25:19 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tom.CZ.73 píše:
=Nrc=Kuba píše:
tmuf mi ted napsala toto:
Vaše oblast byla smazána.
Prosím vyberte si svou novou oblast.
Tato změna je zdarma. :lol: :lol: :lol:

samozdrejme ze sem mel ceskou republiku 8)
Nevite gdo nas vymazal a proc :x :shock: ?


Jeste dnes v jednu hod rano tam byla pouze Česká republika a dnes je tam Czech republic - v obou pripadech je az na konci seznamu - posledni strance


Problem opraven :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 774 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 147 48 49 50 51 52 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz