TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 20.10.2019, 23:27:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 12:13:44 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Jelikož jde o celkem žhavé téma týkající se převážně zákazníků UPC dovolil jsem si sem přidat téma, které snad povede k vyřešení problému.
Pište sem maily + odpovědi od UPC. Pokud si poskytovatel hraje s nastavením P2P opravdu mohl změnit chování her, které P2P využívají.
Pokud jste měli někdo podobný problém a vyřešili jste ho, budeme rádi za příspěvky, které mohou pomoci ostatním.

Částečné řešení je tedy použití anonymizeru http://www.instaluj.cz/cz/katalog/internet-site/utility/vpn-anonymizer/

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Naposledy upravil(a) Kuby dne pon 14.01.2008, 21:12:58, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku: P2P
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 12:39:05 
Offline

Registrován: čtv 22.11.2007, 21:19:38
Příspěvky: 8
Prosím a co je to to P2P?? ja se v tom nevyznam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 12:39:18 
Offline

Registrován: čtv 08.11.2007, 11:06:20
Příspěvky: 68
Bydliště: Otrokovice
Problemy s UPC u me zacaly uz v lete, nastesti jsem se prestehoval a zmenil poskytovatele, takze i kdyz jsem nyni na minimalnim pripojeni 2mbit, tak hraju bez jedineho problemu tohoto druhu.

Ale taky by me zajimalo co to u UPC zpusobuje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 13:29:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
imho delaji neco proti P2P programum ....

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: P2P
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 14:02:43 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
deywid píše:
Prosím a co je to to P2P?? ja se v tom nevyznam
Doufám, že ti pomůže odkaz na Wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/P2P
Předpokládám, že rizika z používání P2P k šíření nelegálního obsahu nemusím popisovat.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 20:21:26 
Offline

Registrován: sob 28.04.2007, 8:35:08
Příspěvky: 9
Tak zatim to vypada velmi zajimave, dnes po asi 3hodinovem uplnem vypadku (tak nejak jsem doufal, ze tam neco stelujou aby to napravili) to opravdu postelovali, ale ne tak jak jsem si predstavoval...ted uz pomalu neotevru ani seznam. Mrtknete na ty liboozni pingy sami :D
http://rychlost.cz/sys/result/86.49.33. ... 34950bcce/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 21:45:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 21.04.2007, 12:55:07
Příspěvky: 504
Bydliště: Kladno
Takové mám někdy se svým Wi-Fi taky :D

_________________
Obrázek
http://www.nightclan.wz.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 21:45:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
Nastesti mam adsl a tyto problemy menam, coz takhle zkusit alespon zrusit upload a download vsech aut, billboardu atd, a ignorovat vsechny skiny, ... ale to asi take na ping moc nepomuze

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2007, 21:46:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nepomohlo ...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 4:30:55 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Nevím jak to máte u vás ale já mám připojení od UPS 8Mb a mám u modemu hozenej i router Asus 500g+ Delux a TMN mi funguje jak má i server. Když s Trini jedem nějaké CW tak je na tom připojeno 2xPC s TMN a 1xPC kde běží server a všechno jede tak jak má.

btw: teď to jistě čtou z UPC a zítra asi budu taky v pr*****
Jinak co jsem koukal na tm-forum tak tam to lidi maj taky tak bych to neviděl na UPC .... už mi pár lidí psalo na ICQ že jim to nemaká a většinou to jsou lidi co maj šílený znaky (_*%°; ....atd) v nicku tak jestli není problém tam. Co takhle napsat na Nadeo ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 8:51:21 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Nezapome

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 10:07:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Ja mam taky UPC - aspon okres Teplice je v poradku.

http://rychlost.cz/sys/result/89.102.22 ... a15f7b6c2/

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 10:23:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
mam na 30 Mbitu stabilitu jen 70%

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: LooL
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 13:25:07 
Offline

Registrován: čtv 22.11.2007, 21:19:38
Příspěvky: 8
Cus all tak uz mi TMN faká :)) :D nevim jestli Vam to taky pomuze ale v nastavení TMN P2P sem vypnul jak upload tak download a cache zvednul na 1000Mb a jde mi to.........


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LooL
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 22:31:08 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
deywid píše:
Cus all tak uz mi TMN faká :)) :D nevim jestli Vam to taky pomuze ale v nastavení TMN P2P sem vypnul jak upload tak download a cache zvednul na 1000Mb a jde mi to.........


Zkusil jsem Tvoje nastavení a bohužel :cry:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz