TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 17.12.2018, 1:32:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2007, 22:46:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ono taky zvedat velikost cache, kdyz vypinas P2P, je docela zbytecne ;)

(ale vypnout P2P - to by mohlo ulehcit internetove lince jako takove. to ano)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LooL
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2007, 12:50:24 
Offline

Registrován: sob 24.11.2007, 13:33:30
Příspěvky: 4
deywid píše:
Cus all tak uz mi TMN faká :)) :D nevim jestli Vam to taky pomuze ale v nastavení TMN P2P sem vypnul jak upload tak download a cache zvednul na 1000Mb a jde mi to.........


ahoj ... ráda bych zkusila to tvé nastavení, ale vůbec jak si nevím o čem je řeč :D byl by jsi tak laskav a mohl to tady vysvětlit jak pro blbý jak jsi to nastavil ... děkuju mockrát =o)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2007, 14:11:42 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ve slozce se hrou spust TmNationsESWCLauncher.exe a dej configuje-advanced-p2p a odskrtni stahovani i odesilani

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2007, 17:37:51 
Offline

Registrován: sob 24.11.2007, 13:33:30
Příspěvky: 4
jo tak bohužel ani toto nastavení mi nepomohlo ... chjo :evil: tak, že nějaké nové nápady? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2007, 18:50:45 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 8:43:47
Příspěvky: 728
zariadit si net od ineho providera :?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2007, 22:25:46 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
Daddy_mfX píše:
zariadit si net od ineho providera :?

UPC se mi i přes některé problémy zdá být nejlepší - takže se to hezky říká ale hůř vybere. Začínám se s tím smiřovat, co se dá dělat :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30.11.2007, 11:57:55 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Magnate ty jsi Tepličák ? Já jsem připojenej na sídlišti Šanov 1 :D

A potom že je svět velkej :D:D:D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 30.11.2007, 17:16:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Teplicak nejsem, ale sem blizko, jsme pripojeny ke stejnymu uzlu.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05.12.2007, 18:55:38 
Offline

Registrován: sob 28.04.2007, 8:35:08
Příspěvky: 9
doporucuju precist...situace je nejlepe popsana v prispevku od vandemarka.
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp? ... hichpage=3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05.12.2007, 19:53:53 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
For magnát a noxone . Taky jsem z Teplic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.12.2007, 18:19:57 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
daves píše:
doporucuju precist...situace je nejlepe popsana v prispevku od vandemarka.
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp? ... hichpage=3


Zjednodušeně řečeno jsme v prd... :evil:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2007, 8:03:44 
Offline

Registrován: čtv 08.11.2007, 11:06:20
Příspěvky: 68
Bydliště: Otrokovice
http://bonusweb.idnes.cz/clanky/upc-ma-problemy-s-online-hranim-a-neresi-je-fi5-/clanek.A071210_125809_bw-clanek_oz.idn

Takze si to jeste jednou zopakujme

:!: :!: :twisted: UPC SUCKS :twisted: :!: :!:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 15:50:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
dneska se to malicko vylepsilo (Praha). tak uvidime, jak to pujde dal...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2007, 17:57:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18.11.2007, 18:06:10
Příspěvky: 358
Bydliště: Brno
vcera vecer mi to delalo,jeste ze jediny MMORPG co mam je Guild Wars:Eye of North Platinum,nastesti bez mesicnich poplatku,jinak by me fakt jeblo,a vsechny ty jejich PC bych jim tam prijel rozkopat!

_________________
92% Teenageru posloucha Hip Hop, jestli patris mezi zbylych 8%, vymysli si neco lepsiho, nez si tohle zkopirovat do podpisu ! :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.12.2007, 13:13:45 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
Včera jsem odjezdil 3 závody!!! A pak to zase spadlo :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz