TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 05.12.2019, 22:45:24

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.12.2007, 9:45:51 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
alimokujin píše:


UPC mi odepsalo ( odeslal jsem jim odkaz na článek i diskuzi:
Bohužel v článku je mnoho nepřesností, které vedou k mylným závěrům týkajících se kvality připojení UPC vysokorychlostního internetu. Jedná se o mylnou identifikaci statusu připojení hráčů ze strany poskytovatele herního serveru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.12.2007, 13:02:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Samozrejme ze nemuzou priznat ze je neco v neporadku.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.01.2008, 17:06:19 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
V na tom foru jak se tam o tom problemu diskutuje pisi, ze s TMn jde hrat bez vykopanani pres anonymizer - zkousel nekdo? Pry se obcas vyskytuje invalid time, ale jinak ok az na tu rychlost, ktera jde vyresit registraci

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2008, 21:14:41 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Částečné řešení je tedy použití anonymizeru http://www.instaluj.cz/cz/katalog/internet-site/utility/vpn-anonymizer/
testovali jsme u Peruna, který si po dlouhé době mohl zase zahrát TM po netu, opravdu ignore time se vyskytuje, ale je to lepší než kopání ze serverů.

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2008, 21:40:02 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Kuba to taky zkousel se stejnym vyslednekem+obcas se musel reconectnout pac zustal na jedne mape a nahravani dlasi se nedockal Dobry je vynout p2p :wink:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2008, 10:36:50 
Offline

Registrován: pon 14.01.2008, 16:50:03
Příspěvky: 11
Ja si zaplatil tu full verzi a funguje to naprosto bez problemu. Vzhledem k tomu, ze mi zacalo padat i LOTRO, tak uz bez toho nemuzu na UPC existovat. ZABIT KRTKA.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2008, 21:11:45 
Offline

Registrován: úte 20.02.2007, 20:20:49
Příspěvky: 13
Kuby píše:
Částečné řešení je tedy použití anonymizeru http://www.instaluj.cz/cz/katalog/internet-site/utility/vpn-anonymizer/
testovali jsme u Peruna, který si po dlouhé době mohl zase zahrát TM po netu, opravdu ignore time se vyskytuje, ale je to lepší než kopání ze serverů.

S tím anonymizerem fo tak trochu funguje, začátky závodů jak ve spomaleným filmu, pak se vše naopak 2x zrychlí a po cca 2 kolech se rychlost jakžtakž srovná. Jinak internet se nedá prakticky použít. Stránka Trackmanie se mi načítala 42 sec. Ale jo, alespo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.01.2008, 10:51:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
Trabtown na mezinardonim foru publikoval velmi zajimavy navod jakym zpusobem obalamutit p2p blokovani nebo cokoliv jineho.

Pokud nekdo stale jeste ma tento problem stoji za to vyzkouset, nemohu zarucit z valstni skutecnost zda to bude fungovat. Takze prosim veskere info berrte bez zaruky na zaruceny uspech.

http://www.tm-forum.com/tmforum3/viewto ... 10&t=11243

GL

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.01.2008, 16:39:02 
Offline

Registrován: sob 24.11.2007, 13:33:30
Příspěvky: 4
jo, ale ještě tak umět anglicky :D a bylo by to ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: UPC
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008, 9:33:54 
Offline

Registrován: pon 14.01.2008, 16:50:03
Příspěvky: 11
Internet mam od UPC a nekolik predchozich let to bylo jedno z nejlepsich pripojeni za rozumne penize. Ale co predvadeji od lonskeho podzimu je naprosty vrchol. Podle me za to muze zavadeni digitalni TV, o kterou v aktualne poskytovanych parametrech nikdo nestoji. Myslim si, ze UPC proste prestavaj kapacitne stihat draty a tak se snazi vsemi moznymi prostredky sundat traffic. Jenze kdo chce, tak si reseni stejne najde, jen treba u me to stoji nejake penize mesicne navic.
Suma sumarum analog TV des, digi TV des (dostanete DVB-C settop box, ktery ma jen analogovy vystup), internet pouzitelny jen na http, ftp a mail.

Kdybych nezrusil pres casem pevnou linku, tak se s pokorou vratim pod kridla O2.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.03.2008, 13:37:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
momentalne z UPC nemuzeme na TMX.

(jo .. s tim predchozim se taky nic moc nezmenilo...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.03.2008, 14:08:47 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
TMX bude problém asi od všech nebo aspo

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 10.03.2008, 15:02:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
mam O2 a taky uz mi nefachci TMX.... :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 13.03.2008, 15:08:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Uz se mi zdalo ze to vyresili ale jen sem si to myslel :wink: .Vcera sem sel v tmu na stunt server(OnlStunters Bay) a kdyz mela bejt dalsi trat tak vzdy napsalo 10054 :cry:.Ale u tmn mi zadnej server nespad(byl bych radsi kdyby to bylo obracene :lol: )

Jinak test rychlosti:http://rychlost.cz/sys/result/213.220.247.123/1205416559/a9707a0f21/

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: čtv 25.09.2008, 10:02:21 
Offline

Registrován: čtv 25.09.2008, 9:55:35
Příspěvky: 32
ahoj, mi nejde pripojit na zadny server a krome 10054 se objevi i 10061, mam UPC


Naposledy upravil(a) chica dne úte 14.10.2008, 23:18:34, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz