TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 20.10.2019, 22:08:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 19:46:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
relativne lepsi...tezko rict jestli nadeo dokaze vyuzit potencialu treba ty tvy nokie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:00:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
ehm nevíte jaký má procák a MHZ nokia 6300???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:00:44 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 11:48:55
Příspěvky: 81
Keller pretaktoval sam seba ked sa naucil napocitat do nekonecna, 2 x, a odzadu :D

P.S. vidim ze si ste si s toho urobili chat :)

_________________
Obrázek
Pokial nie je nieco v poriadku: "Taku ti jebnem, ze ta ani google nenajde ..." :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:07:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
nova TM mobile je uz ve fazi testovani
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:11:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
a to bude zas že nations bude volně šířitelná po netu a united se bude muset obětnat z netu jak jiné hry obrazky tapety písničky atd???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:13:23 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Spis bych to videl jenom na Nations verzi

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:17:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
jeeeeeeeeee ja se tak tesim :) asi si koupim foun se simbianem :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:19:27 
Offline

Registrován: pát 02.03.2007, 17:56:56
Příspěvky: 4
to je delany pro levaky to ovladani ne? :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:21:50 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Tak snad ma Symbian funkci otaceni displaye ne?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:22:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
si pis ze ma

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.08.2008, 20:28:17 
Offline

Registrován: pát 02.03.2007, 17:56:56
Příspěvky: 4
tak to pak jo :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008, 7:12:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Včelda píše:
Tak snad ma Symbian funkci otaceni displaye ne?

nema ale nektore hry ako CnC3 su aj 240x320 a 320x240 verzii a su na to programy ktori ti displej otocia

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008, 7:20:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
HOLI píše:
ehm nevíte jaký má procák a MHZ nokia 6300???

CPU : 231MHZ a RAM nevem na to su nejake programy ktore ti ukazuju kolko mas ramky aky mas procak atd

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008, 7:23:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
MáSler píše:
nova TM mobile je uz ve fazi testovani
Obrázek

ako ti mam verit ze to neni nejake video pustene na cely displej ?

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 02.08.2008, 11:42:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
Keller píše:
MáSler píše:
nova TM mobile je uz ve fazi testovani
Obrázek

ako ti mam verit ze to neni nejake video pustene na cely displej ?

Keller třeba to može být i fotomontáž


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 85 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz