TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 16.07.2018, 11:32:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Carpark 2.0 konečně on-line
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 2:05:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
ObrázekObrázek

Komentar neni nutny..

http://www.trackmania-carpark.com/

:wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 4:06:42 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Všimněte si nápisu:
All 3D ....... for Trackmania United
:cry: :cry: :cry: :cry:
bohužel nestíhám sledovat všechny novinky, takže nevím podrobnosti, ale mi skiny nefungují v TMN, což je škoda, protože tyto výtvory budou pro menší počet hráčů :?

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 9:03:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Koooonecne. To by bylo aby se ty auta nedali pouzit do TMN.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 13:53:25 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Zkus třeba FiatPunto Grande od KTM Teuer to je děláno pro TMU.

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:16:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tak tohle mohli klidne nechat vypnuty.
asi sem nepochopil, jak to funguje, ale nedokazu vybrat auto pro island. napriklad.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:18:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
a starsi TM nez united uz podporovana nebude?

(upravit vlastni pripevek v tomhle tematu nelze?)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:36:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:56:17
Příspěvky: 350
Bydliště: Kousek od Brna
No zatim to maji pekne pomaly a neustale je Error.... a stejne jako Parise me dsot vadi ze se neda hledat podle prostredi :cry:

_________________
http://www.montanadoma.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:48:45 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
montana četl si můj příspěvek na druhém místě ? !!!
No některé ještě v TMN fungjí - asi starší verze, ale mi ty pro TMU nejedou :(

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:51:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:56:17
Příspěvky: 350
Bydliště: Kousek od Brna
T.O.M. píše:
montana četl si můj příspěvek na druhém místě ? !!!
No některé ještě v TMN fungjí - asi starší verze, ale mi ty pro TMU nejedou :(


Jasne.. je to urceny pro TMU, ale to jedno kam to auto dam? At stahnu jakykoliv tak ho muzu dat do Bay i do Stadium?

_________________
http://www.montanadoma.blogspot.com

http://www.kulturakriplu.net


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:51:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jestli ono to nebude tak, ze vsechny fungujou ve vsech prostredich.

(to bude ten duvod, proc mi treba v TMU Islandu nejdou (sou divny) auta z TMS Islandu ....
...btw... v TMU jsou sirsi (nektery islandovy treba ... kola z nich koukaji ven) ... to muze mit vliv na prujezd trate z TMS. nebo ne?)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 22:58:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 13:56:17
Příspěvky: 350
Bydliště: Kousek od Brna
Aha uz vim.. omlouvam se za svou blbost :oops:
Neprecetl jsem si FAQ na carparku...
vehicle : ...\My documents\TrackMania United\Skins\Vehicles\Carcommon
Je to pro vsechny prostredi

_________________
http://www.montanadoma.blogspot.com

http://www.kulturakriplu.net


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007, 23:04:19 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
No zkoušeli jste to Punto co jsem psal do TMN ?

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Naposledy upravil(a) T.O.M. dne ned 18.02.2007, 16:18:39, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 11:10:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
T.O.M. píše:
No zkoušeli jste to Punto co jsem psal do TMN ?


Ted jsem ho zkousel - ve hre se sice objevi jeho ikonka, ale kdyz na nej klepnu - chyba - Pure Virtual function call. Takze nektere jdou a nektere ne.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 16:47:08 
Offline

Registrován: pát 16.02.2007, 23:53:43
Příspěvky: 96
myslim ze naopak tobe se paris pokousel neco vysvetlit. Bylo to jako jeden o voze, druhej o koze.
TOM se bavil o tom, ze graficky model auta neni stejny jako fyzicky
Paris se bavil o tom, ze fyzicky model auta z TMU je jiny nez u jine hry ze stejneho prostredi. PFka z TMS nefungujou, a tak dale. Jenze TOM furt "mlel" tu svou, prestoze paris nekolikrat srozumitelne napsal, ze mysli jen fyzicky model a o grafickem modelu se vubec nebavil.
asi tak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 16:52:58 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Ses taky v tom ztratil,že ?
Já psal o fyzickém a na tom jsem mu vysvětlil že PF-ka budou fungovat.
Psal jsem že pro prostředí/hru je f. model vždy stejný ať tam nacpeš cokoliv odkudkoliv.

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz