TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 16.07.2018, 15:32:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 17:02:46 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
2iBlueHH: muze dat odkaz na nejakoz pf mapu z TMs ? Priznam se, ze sam jsem takovou nevidel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 17:29:23 
Offline

Registrován: pát 16.02.2007, 23:53:43
Příspěvky: 96
ze ne?
http://sunrise.tm-exchange.com/main.asp ... racksearch a hledej spojeni PF
http://sunrise.tm-exchange.com/main.asp ... 89180#auto - Bay trat... drzel jsem v TMU forward do jedny minuty, a myslim, ze kdyz sem hobloval jeden strom pul minuty, ze to asi neni dobre.
http://sunrise.tm-exchange.com/main.asp ... 19265#auto - Island... pul minuty ve vode se mi taky nelibi.
http://sunrise.tm-exchange.com/main.asp ... 20301#auto Coast... nejak jsem nestihl dojet v limitu
fyzikalni model v TMU JE jiny. sice mozna jen v necem a jen o trochu, ale je. to dela ten rozdil v PF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 17:37:29 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Teď jsem si uvědomil , ale nevím přesně jak to bylo, ale některé PF tratě nebo starty na některých PC fungují a na některých ne, vím že bylo třeba dát Alt +Tab 2x a pak to někdy pomohlo.

To jen mimo řeč a nemusí to souviset.
btw PF trať jsem jel všehovšudy asi jednu :D nějak mně nebavily :lol:
A v TMU bohužel ještě nic nevyzkouším :(

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 18:50:39 
Offline

Registrován: pát 16.02.2007, 23:53:43
Příspěvky: 96
T.O.M. píše:
Teď jsem si uvědomil , ale nevím přesně jak to bylo, ale některé PF tratě nebo starty na některých PC fungují a na některých ne, vím že bylo třeba dát Alt +Tab 2x a pak to někdy pomohlo.

To jen mimo řeč a nemusí to souviset.
btw PF trať jsem jel všehovšudy asi jednu :D nějak mně nebavily :lol:
A v TMU bohužel ještě nic nevyzkouším :(

a) alt+enter, tim to nezprovoznis. navic tenhle problem v TMU vubec neni.
b) :roll: jezis, tak proc jste se tu pohadali? Nepodlozene ses tu do krve hadal, ze proste PFka v TMU fungujou.... pritom nemas TMU...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007, 19:15:38 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
a) psal jsem že to je mimo řeč a že to s tím nemusí souviset
b) už mně nebaví psát i tobě co jsem psal a co ne a co jsem se snažil tím říct, stejně mi napsal, že odpovědět nechce

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 19.02.2007, 14:22:05 
Offline
Spamer
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 15:17:45
Příspěvky: 850
Mam hezký auto :D :D

_________________
Obrázek
iSM Group | your team... your friends...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.10.2007, 11:25:01 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
http://www.trackmania-carpark.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=4145
Už tam nevidím skoro nic jného než francouštinu :?
Navštěvuje vůbec někdo z vás forum carparku ?

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.10.2007, 11:44:14 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 8:43:47
Příspěvky: 728
s jednou vecou nemozem suhlasit ;)
"i even don't know anyone who can at least translate the post for me"

Ujo Google vzdy pomoze :D
vysksuaj toto http://www.google.com/translate_t
sice nie je to bohvie-ake presne ale je to porozumitelne...ja som to pouzival pocas ESWC a dalo sa z toho minimalne vydedukovat ocom tocia ti slimakozruty :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.10.2007, 11:53:27 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
neříkaj ti blesku ... ? :wink:
Bohužel víc jak polovička přeložených věcí v tom googlu nedává smyl a obzvlášť když tam chybí čeština a musíš to přeložit z FR do EN a pak z EN do češtiny takže kolikrát pochopíš akorát že se jim něco líbí nebo ne a to poznám i bez překladu ....
Ale pokud tam něco popisují nebo vysvětlují a záleží i na drobnostech tak je to absolutně naprd....

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 21.10.2007, 11:54:35 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vzdy kdyz se mi podari dostat se na CarPark tak se stavim i na foru

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 18:11:20 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
kdo se chce podívat na uživatele který si asi už na CP neškrtne ...
http://www.trackmania-carpark.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1563&p=32704#p32704
:lol: :shock: drsné chování ....

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 19:08:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
pokud sem pochopil dobre tak boreckovi se nelibilo zaplatit 40 cpp za ten model? :D omg

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 19:44:20 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
To ne ale nelíbil se mu model na Manialinku a kritizoval ho a všem tam poroučel aby mu hned vyrobili lepší že ten od velice dobrého autora je hrozný atp...

např. cituji : "SPZ na autě má AAA-BBB-123 ale na originálu má být 123-123-113 ... ježiš ste slepí nebo co !!! " atp...

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 19:51:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
v TM je proste zabava vsude :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 21.01.2008, 19:54:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
lol tak to je fakt mazec :D jak rika pari srandy kopec :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz