TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 19.11.2018, 14:08:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: sob 09.10.2010, 7:21:30 
Offline

Registrován: pát 08.10.2010, 16:06:59
Příspěvky: 4
Ahoj mám takový problém že někdy v mojí vytvořené mapě je jedno jestli mam dvě cesty nebo jednu.
Když projedu cílem tak se nic nestane auto nejede dál a v všechny Chekpointy jsem projel nevím co s tím. Dík za odpověď.

Mám Trackmania Natios Forever.
Pardon za špatný název topicu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: ned 10.10.2010, 11:38:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
Stava se ti to v editoru nebo pri online hrani?

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: pát 12.11.2010, 20:15:02 
Offline

Registrován: pát 08.10.2010, 16:06:59
Příspěvky: 4
V editoru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: sob 13.11.2010, 8:54:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
Odpověď je jednoduchá,
musíš dávat "Prověřit trať", tímto tlačítkem -> Obrázek
a ne jen zmáčknout ENTER, což ti projetí cílem nikdy neukončí
a navíc neprověřené tratě se nedají zajet, ani dát na servery :D

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: pát 03.12.2010, 19:59:19 
Offline

Registrován: pát 08.10.2010, 16:06:59
Příspěvky: 4
Tak rozhodně odpověd není jednoduchá, :lol: protože přesně to co si mi napsal dělám. (prověřit trať)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: ned 05.12.2010, 9:50:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
když ti to stále nejde, tak jsi někde vynechal CP

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: ned 05.12.2010, 11:01:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 29.08.2010, 17:38:59
Příspěvky: 299
TheJirka CZ píše:
je jedno jestli mam dvě cesty nebo jednu


tak je problem tady, mas tam CP kterym si neprojel

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer.php?s=4&l=hex-os
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: ned 05.12.2010, 13:08:02 
Offline

Registrován: pát 08.10.2010, 16:06:59
Příspěvky: 4
Přísahám že jsem projel všechny dělá to i nových map.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Trackmania nefunkční start
PříspěvekNapsal: pát 02.03.2012, 18:16:36 
Offline

Registrován: čtv 27.01.2011, 22:32:37
Příspěvky: 36
posli nam video :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz