TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.12.2018, 7:45:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak přidat 3ds model na CP?
PříspěvekNapsal: sob 19.12.2009, 9:33:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13.08.2009, 9:02:38
Příspěvky: 74
Bydliště: [img]
Hoj chtěl bych se zeptat jak přidat na CP auto 3ds model minule jsem to vsechno vyplnil a dal a prd tak ako na to? thx :roll: :arrow:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.12.2009, 11:01:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
na CP se 3DS nedava.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.12.2009, 15:34:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13.08.2009, 9:02:38
Příspěvky: 74
Bydliště: [img]
tak proste 3d model auta :arrow:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 19.12.2009, 17:45:32 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Pokud Ti funguje auto u tebe v TMF a spl

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 20.12.2009, 8:33:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13.08.2009, 9:02:38
Příspěvky: 74
Bydliště: [img]
Značka
Audi



Autor originálu



Mail / URL



Kompatibilní s grafickým editorem ve hře
Ano Ne


Auto (ZIP)
Archiv musí být soubor ZIP (ne rar, tar, ace...). Lowpoly je povinné



Vrstvy (ZIP)
Archiv musí být soubor ZIP (ne rar, tar, ace...)

Co do těch vrstev? :arrow: :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 20.12.2009, 8:51:44 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Motoxl píše:
Co do těch vrstev? :arrow: :roll:

Vrstvu?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 20.12.2009, 9:56:55 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Motoxl píše:
Co do těch vrstev? :arrow: :roll:

Zkus tam pribalit ten krasny obrazek, co mas v podpisu 8) S tim urcite udelas dojem...

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 20.12.2009, 12:53:00 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Prelight a oba "wireframe" tam dávám....

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz