TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 11.12.2018, 7:21:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: tvorba 3D modelů
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2010, 23:10:58 
Offline

Registrován: stř 09.12.2009, 16:17:28
Příspěvky: 42
jéje, formulka vyčuhuje z krychle, to protože Import není otevření nového souboru, ale otevření souboru do souboru. takže tu krychli prostě smaž.............

a Blender umí otevřít i projekty z 3Dmaxu, kámoš mi občas něco pošle, a já dám jen Soubor>>Importovat>>3Dmax(.3DS)>>*Vyberu bten soubor*..... i všechno z Cinema4D otevře ba všech jiných programů, akorát možná z Google sketch UP ne :D

_________________
.......................... no a co??


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz