TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 14:06:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 7:53:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nekdo nejake otazky? :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 7:58:15 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja bych jednu otazku mel:

- chtel bych v INGAME jeden klip prehravat po celou dobu jizdy (trigger mam na startu)
- ale nechci se vzdat tech klipu, co uz v draze mam (3 triggery po ceste)

jde nejak zaridit, aby triggery tech 3 klipu nevypinaly ten klip bezici od startu?

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) Paris69 dne pát 25.04.2008, 12:56:55, celkem upraveno 2 x.

Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 12:47:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Paris69 píše:
nekdo nejake otazky? :)

jj ja mam otazku :D
jak se da naimportovat replay do Intra?
Ted po tom co prisla tmf tak se mi ten MT dela celkem hur :cry: :| :(

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 12:56:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
=Nrc=Kuba píše:
jak se da naimportovat replay do Intra?

zmacknes tlacitko "Import ghosts"

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 12:56:42 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Kubo to ma snadne - otevri medaitracker a nahor 5-ta ikonka zleva mas "import ghost" - muzes pouzit jakykoli replay i z jine mapy

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 13:05:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
jj dik bude o hodne lehci delat takhle GPSka 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 17:52:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 9:27:18
Příspěvky: 265
Paris69 píše:
jde nejak zaridit, aby triggery tech 3 klipu nevypinaly ten klip bezici od startu?
neda sa pouzit namiesto troch klipov jeden s viacerymi stopami/efektami?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 25.04.2008, 18:59:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
neda... ten co jede od startu musi bezet (napriklad kdyz bych v nem odpocitaval cas...)
a ty ostatni jsou zavisle na miste, kde zrovna jedes (ty se musi spustit urcitem bloku..)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 24.06.2008, 17:14:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
mohli by ste mi poradit jak mam udelat aby se mi kamera od jednoho k druhymu klici ani nepohla?

me se furt tak "trese":
Video :arrow: http://kuba-tm.678.cz/mt.flv


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.06.2008, 6:37:26 
Offline

Registrován: pon 13.08.2007, 13:01:08
Příspěvky: 177
Bydliště: Bohumín 2.0 PRO
Udělej kousek za 1. klíčem nový klíč (smaž ten druhý, ten udělej až na konci), nastav (tam jsou souřadnice a podobně a vedle toho tlačítka "..." je ještě jedno, tam je napsané "jednoduché" a to změ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 29.06.2008, 21:21:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
tak mam dalsi otazku :D :
Nevite jak mam udelat aby nebyl poznat prechod z jednoho klice k druhymu? :?
Treba neco jako Intro FC May 08-> http://www.tm-tube.com/video/1065/fc-may-2008

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 05.07.2008, 10:31:00 
Offline

Registrován: pon 13.08.2007, 13:01:08
Příspěvky: 177
Bydliště: Bohumín 2.0 PRO
Ten přechod přes černou udělej pomocí takového efektu, nvm jak se teď jmenuje ale je to myslím 2. nebo 3. možnost jak se ti zbarví obrazovka, tak tam měníš průhlednost té barvy. Ten druhej přechod jednoduše : nejde.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: úte 25.01.2011, 23:17:58 
Offline

Registrován: úte 25.01.2011, 22:52:04
Příspěvky: 2
Pokud ještě někdo sleduje tohle vlákno, také bych měl otázku k MediaTrackeru...

Potřeboval bych při závodě, nebo ještě lépe po závodě, zobrazit text v závislosti na zajetém čase - když stihnu zajet trať pod 1:30.00, chci zobrazit např. "Gratuluji". Pokud ale budu pomalý, nic se zobrazit nemá.

Hrál jsem si s tím už dost dlouho, ale pořád tomu nemůžu přijít na kloub. Stále se mi to chová nějak nepředvídatelně :(


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 26.01.2011, 7:05:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 29.08.2010, 17:38:59
Příspěvky: 299
sharg píše:
Pokud ještě někdo sleduje tohle vlákno


sleduje....
vlozis text s podminkou cas zavodu < 1.30.00

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://usdmania.eu/+/tmscript/splayer.php?s=4&l=hex-os
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz