TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 12.11.2019, 14:45:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:05:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Jakej odkaz ja je tam dávam přes počítač?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:08:15 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Primy odkaz na soubor. My taky pouzvame PC :roll:

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:09:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
To neumím :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:21:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Tak jak mam dat to TM obrazek s přímím odkazem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:24:33 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Neřeš to. Dělej to standartním způsobem, s použitím lokátoru.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:26:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Co je to vlastně lokátor?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:30:29 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=3090#3091

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:39:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Ale když ho chci vytvořit tak nemužu protože to nejde pro MediaTracker.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:41:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Jde, lokátor umístíš někde na serveru, a na to odkážeš v MediaTrackeru.

Doporučju si projít http://www.tm-creative.org

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:47:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Takže to tak udělám a budu mít jisté že to tam bude vždy ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:49:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Ještě jedna věc ten lokator není jako přímo ten obrázek takže ten obrázek který sem si nekde našel musím nechat v MediaTrackersu?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:50:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Ne, ne, ne. Obrázek nahraješ někam na server, k obrázku připojíš lokátor. Pak už odkazuješ v Mediatrackeru jenom na lokátor.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:55:22 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
coky píše:
Tak jak mam dat to TM obrazek s přímím odkazem?

http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_linking

Ted uz by ti to melo byt jasne.

Pokud chces ten konkretni soubor pouzit jen jedenkrat nebo vyjimecne, tak je asi lepsi ten Vceldov zpusob se zadavanim odkazu. Pokud ho hodlas pouzivat casteji, tak si udelal lokator - ten udelas jen 1x a mas vystarano

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 16:59:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 31.08.2009, 15:51:11
Příspěvky: 43
Už to mam děkuju.Malá zkouška mam to mít jako to je na začátku v tech odkazech žejo.A takto musím dělat lokator i v modech?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 31.08.2009, 17:11:03 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ja opravdu nevim, co zde je na zacatku v jakych odkazech. Tohle je uz druhy uplne nesmyslny prispevek.

Custom data, ktera se vztahuju k mapam vzdy potrebuji lokator (jako loc chapu i to, co to popisoval Vcelda). Ta informace odkud stahovat se nejak sirit musi, nemyslis ?

Edit: Az to budes mit, tak to sem radsi postni na zkousku....

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 48 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz