TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 21.02.2020, 5:41:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 20 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Muj Program pro TM - Tmx Downloader
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 10:03:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Vcera sem napsal takovej program na stahovani trate a obrazku z tmx podle ID

Obrazek
Obrázek


Navod
1.) V comboboxu si vyber verzi tmx
2.) Pod nej zadej tmx ID
3.) Klikni na "Stáhnout informace o trati"
---------------------------------------------
1.) Obrazek se uklada kliknutim na nej
2.) Odkaz se vygeneruje kliknutim na tlacitko "Vygenerovat Odkaz"
3.) Trat se stahne kliknutim na tlacitko "Stáhnout Trať"

Funkce
1.) Stáhnout a uložit trať nebo obrázek
2.) Vegenerovat odkaz k trati podle ID
3.) Podopruje TMX TMU/F,TMNF,TMN,TMO,TMS

Download
1.) Z my stranky - http://kuba.678.cz/tm/TmxDownloader.zip
2.) Z rapidshare.com - http://rapidshare.com/files/141255337/T ... r.zip.html

Upozorneni
1.)Neumim skoro vubec programovat :D -> chyby v programu mi piste sem nebo na kuba.tmu@gmail.com
1.)Je treba mit nainstalovanej .Net framework 2.0 nebo vyssi!

_________________
Obrázek


Naposledy upravil(a) -Kuba- dne sob 30.08.2008, 10:29:36, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 10:26:34 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Teda Kubo Obrázek

Bouzel nevidim, kde by se ten program dal pouzit. Ale funkce na stahovani obrazku je fajn, i kdyz uz tu takove programy uz byly.

Priste mozna neco vice pouzitelneho, ale jinak skvela prace a navic v tvem veku.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 10:36:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Dik
Citace:
Priste mozna neco vice pouzitelneho, ale jinak skvela prace a navic v tvem veku.
Pro me je tezky napsat nejakej program pro tm kterej by byl jednoduchej,pouzitelnej a vedel bych jak to napsat ; v tomdle programu nejsou ani nejaky slozity kody.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 12:07:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 26.02.2008, 21:12:22
Příspěvky: 753
Bydliště: Rataje 138
Teda klobouk dolu až na to ,že stejnak musím jít na TMx a zjistit ID ,takže si tomožu rovnou stáhnout ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 12:29:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
se ti to muze treba hodit kdyz vis jenom ID (treba ze serveru) :P

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2008, 19:40:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
taky chvalim, kazda aktivita se ceni. Zel spise nez TMX ID si clovek pamatuje nazev trate. Pokud by to slo i obracene bylo by to super :wink:

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 05.09.2008, 22:03:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Vitam kolegu...Dobra prace

Mel bych jenom par drobnych pripominek:

1) Proc ukladas obrazek jako png, kdyz zdroj je v jpg (png neudela z nekvalitniho jpg nic kvalitnejsiho - pouze vetsiho)

2) Kdyz zadam neexistujici cislo trate, stahne se malinkej obrazek (takovej ten cervenej krizek v kosticce) a ten jde ulozit - spise by to melo uzivateli vynadat

3) Pokud zadam neexistujici cislo trate a dam Stahnout trat, melo by aspon dojit k nejakemu hlaseni cosi o neexistenci - zatim to jen problikne.

A nedalo mi to a podival jsem se do zdrojaku (je to psane ve Visual Basicu, nic osobne proti ale premyslel jsi nad C#?)

A abych tady porad jen neplacal, zkusim dohodit nejaky svuj TM programek - budou to zase informace o trati, ale tentokrat bych rekl ze o neco vice pouzitelnejsi nez predtim :D (asociace souboru gbx, spusteni TM s trati kliknutim jednoho tlacitka a par podobnych vychytavek)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2008, 16:10:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18.11.2007, 18:06:10
Příspěvky: 358
Bydliště: Brno
CG :wink:
mam k tomu par pripominek pokud nevadi:
nez se stahnou ty informace o trati,je to tak 10 sekund,nerikam ze nejsem
trpelivej,ale nekomu to muze vadit :)

mohl bys tam dat dalsi informace(autor,rekordy apod.)

jeste jestli by slo,tak aby se te to zeptalo na zacatku kam chces ty trate
ukladat,aby jsi nemusel prohlizet cely pocitac na stahovani :roll:

ale na tvuj vek CG :idea:

_________________
92% Teenageru posloucha Hip Hop, jestli patris mezi zbylych 8%, vymysli si neco lepsiho, nez si tohle zkopirovat do podpisu ! :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2008, 11:00:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Tak uz mam skoro napsanou verzi 2.00 Ale me ted nejde tmx takze to nemam kde skouset :(

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2008, 11:42:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Mates1500 píše:
...
nez se stahnou ty informace o trati,je to tak 10 sekund,nerikam ze nejsem
trpelivej,ale nekomu to muze vadit :)...


To stahovani nezalezi na programu ale na dostupnosti TMeXchange serveru ze kterych se obrazky stahuji...

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2008, 19:41:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Dodelal sem teda tu verzi 2.00 8)

Obrazek
Obrázek
Opraveno
1)Kdyz id neexistuje nebo je trat poskozena napise to chybu
2)Neda se stahnout nefunkcni obrazek

Pridano
1)Automaticky vyhledani novejsi verze programu
2)Pridano Nastaveni(zatim je tam jedna funkce ale kdyz mi napisete co by se dalo jeste pridat tak to tam dam)
3)Napoveda k programu(html stranka kterou program stahne az bude existovat(jeste neni))
4)Ukladani obrazku ve formatu JPG

Odkazy ke stazeni
Rapidshare - http://rapidshare.com/files/143416943/T ... 2.exe.html
Muj web - http://www.kuba.678.cz/tm/TmxDownloader2.exe

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 07.09.2008, 21:31:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Neosetrena exception... Pri spousteni.

Obrázek

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.09.2008, 6:10:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
to je divny protoze me to funguje(i kdyz ten soubor vymazu tak ho program automaticky udela...)
todle sem dal pri nacitani frmMain
Kód:
If Not IO.File.Exists(My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.CurrentUserApplicationData & "/TmxDownloader/nastaveni.xml") Then
            Dim document As XmlDocument = New XmlDocument()
            document.LoadXml("<Automaticky>" & "<xml></xml>")
            Dim newElem As XmlElement = document.CreateElement("update")
            newElem.InnerText = "True"
            document.DocumentElement.AppendChild(newElem)
            Dim writer As XmlTextWriter = New XmlTextWriter(My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.CurrentUserApplicationData & "/TmxDownloader/nastaveni.xml", Nothing)
            writer.Formatting = Formatting.Indented
            document.Save(writer)
            writer.Close()
        End If

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 08.09.2008, 10:26:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:52:39
Příspěvky: 545
Ano to ano, ale v MSDN se pise toto:

Kód:
A local user is one whose user profile is stored on the system on which the user logged on. If a path does not exist, one is created in the following format: 

Base Path\CompanyName\ProductName\ProductVersion


Proto to u tebe funguje a u me ne. Co trebas to ukladat primo k tomu souboru .exe? Myslim ze by to bylo rozumnejsi (a univerzalnejsi) nez nekam takhle zvrhle flakat jakesi soubory coz mnoho uzivatelu nepotesi.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 13.11.2008, 22:05:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 02.03.2008, 13:55:25
Příspěvky: 339
Bydliště: Praha 5
Jestli mate zajem(asi ne :D ) tak muzu udelat dalsi verzi(uz umim lip programovat)s moznosti zjisteni dalsich informaci o trati + jeste nejaky funkce...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 20 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz