TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 20.08.2018, 12:15:29

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 91 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 19.08.2008, 13:08:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
Titulek mluvi za vse, je pripraveno cca 301 map 43 trati od kazdeho prostredi (map list viz thread Tydenni Turnaj) konec mini souteze 30.9.2008. Tak GL.

Server sQs Marathon je otevren

Po - Pa - 17.15 - 6:55
So - Ne - Nonstop.

Zajistena mezinarodni ucast.

Vykopal jsem TMN legendy jako jsou Ride, a Open Your Eyes od Irondragons, Re-Run od ron turbo ci High Society od Dengel ,SL5 mapy, dalsi soutezni mapy, ale i jednodusi mapy, ktere zvladne vskutku kazdy. Verim, ze se Vam tento pokus bude libit. Rovnez tento vyber take obsahuje znacne mnozstvi FS map. Zadne lol mapy. Mapy od 25 sec od 1,30 minuty.

V pripade velmi spatne mapy ve vyberu bude takovato nahrazena jinou a pripadne rekordy anulovany, toto bude ale pouze ve vyjimecnych pripadech, kdy se na odstraneni mapy ze "souteze" shodne vetsina hracu.

Tak GL a hlavne GF.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Naposledy upravil(a) Sabian dne pon 25.08.2008, 12:41:03, celkem upraveno 2 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 20.08.2008, 10:13:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
pokud je nejaka mapa vylozene spatna ( dojet zavisi vicemene na nahode a je to extremne obtizne, pak bude mapa po porade adminu nahrazena jinou a rekordy pokud nejake budou vymazany. Berte prosim na vedomi, ze tech 300 trati co jsem vybral jsem neprojizdel vsechny, nicmene vetsina z nich je osvedcena a tyto mapy by mely uspokojit jak milovniky tech, FS, lehkach a extremne tezkych trati. Votovani zakazano.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 13:17:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
kvuli HW problemum se tento map list bude stehovat na jiny server s SATO na 61Gbit paterni lince, tak snad lagy nebude mit nikdo.

Jakmile budou trate a vse pripraveno dam vedet.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 13:26:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
61Gbit :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 13:45:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
ano, neni to preklep.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 16:21:49 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 11:48:55
Příspěvky: 81
pukous píše:
61Gbit :shock:


ano Sabian je znamy megaloman :)

_________________
Obrázek
Pokial nie je nieco v poriadku: "Taku ti jebnem, ze ta ani google nenajde ..." :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 16:25:01 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
jen aby to nebylo 16Mbit :P

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 19:01:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
vyzkousej, nyni jede 24 hodin denne .

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 21.08.2008, 19:54:01 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
tmtp://#join=sQs_1

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2008, 10:22:17 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
oops 61Gbit ... to má snad linku do Nixu omotanou kolem PC .... dokonce i Casablanca má připojení jenom 5x1Gbit do Nixu a 3x1Gbit páteřní linku pro CZE :D Aby to nebylo jako s jednou nejmenovanou firmou co nabízí internet přes Wi-Fi na protokolu "G" o rychlosti 100Mbit :D:D:D

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2008, 10:42:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
Jsou To nemci Noxi :D server utahl bez problemu 255 lidi. vyzkousej a uvidis.

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2008, 11:21:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
no to ze to utahne 255 lidi na serveru neni moc dukaz o 61Gbit lince :wink:
sem proste skeptik no :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2008, 11:59:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 16:23:22
Příspěvky: 1316
Bydliště: Vlašim
prestante uz resit kraviny, a vyzkousejte si kvalitu serveru a SATO tool sami. Je k dispozici playlist ze 360 tratemi takze mate mozno si prat jakou chcete jet. ( Menu, Wish ) vpravo dole. Prozatim jsem to povolil. Vzdy vydite svuj cas a top 3 casy na dane trati.


V Nedeli bude stehovani serveru. Parametry noveho serveru jsou nasledujici. Doufam, ze tyto specifikace staci.

New Server:
- AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+
- 2 GB DDR2 RAM
- 2x 500 GB ATA SAMSUNG HD502IJ HD
- Ubuntu 8.04.1
- 1 GBit OnBoard Network to 62 GBit
- location Nürnberg

_________________
Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2008, 13:52:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
Nemazat :P

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 23.08.2008, 12:29:33 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
Sabi dobrej vtip : " 1 GBit OnBoard Network to 62 GBit " to je asi jako natlačit rozjetej vlak do tunelu pro myš. To je to co se mi nezdálo ... klasicky na ultra rychlých serverech se dávaj síťové karty 1Tbit ale to už musí být optika. Je to stejný jako síťovka s připojením 1Gbit je asi tak 3x pomalejší něž síťovka optická 1Gbit .... to jsou ty prostoje na konektoru. Jinak na server co zmákne 255lidí ti stačí 4GHz, 2GB RAM a připojení 2x 100Mbit ... 1x pro odchod a 1x pro příchod nastaveno na HALF-Duplex protože to zvádne víc než 1Gbit na FULL-Duplex ale to v TMF nemá asi žádnej server protože by musel být za routerem kterej umí třídit pakety podle IP a směrování a to zatím na herních serverech nemá ani Casablanca.

SATO servery jsou dobrý ale podle IP serveru a providera který je připojuje to nebude 61Gbit a může to být třebas v GBR :)

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 91 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 57 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz