TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 22.09.2018, 15:32:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 9:34:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
jaky je rozdiel medzi 32 a 64 bit verziou ???

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 9:58:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
64 je dvakrat vic nez 32


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 10:16:29 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Keller píše:
jaky je rozdiel medzi 32 a 64 bit verziou ???


napr. muzes mit vetsi pamet nez 3giga (Vista32) a programy, ktere jsou zkompilovane na 64b by mely bezet rychleji.

Ale je potreba mit rel. novej hw, na starsi nebyvaji 64bitove ovladace.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 10:45:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
ved 32 bit vista ultimate podporuje 16 GB RAM a 64 bit vista Ultimate az 128 GB RAM

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 11:22:20 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Keller píše:
ved 32 bit vista ultimate podporuje 16 GB RAM a 64 bit vista Ultimate az 128 GB RAM


nechci se hadat, zas takovy znalec nejsem, takze si pomuzu citaci z webu MS:
Jedna z největších výhod použití 64bitové verze systému Windows Vista je možnost přístupu k fyzické paměti (RAM) přesahující velikost 4 GB. Takovou fyzickou paměť nelze ve 32bitových verzích systému Windows Vista adresovat.

http://support.microsoft.com/kb/946765/cs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 04.07.2008, 14:23:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 11:40:34
Příspěvky: 520
Bydliště: Trenčín
Keller píše:
ved 32 bit vista ultimate podporuje 16 GB RAM a 64 bit vista Ultimate az 128 GB RAM

Blbost 32-bitový operacny system moze mat maximalne 2(na 32) bajtov = 4,294,967,296 bajtov = 4,096 MB
a 64-bitový maximalne
2(na 64) bajtov = 18,446,744,073,709,551,616 bajtov = 16,777,216 TB

_________________
Keller na hrad!!! Obrázek Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2008, 22:26:15 
Offline
V podmínce
Uživatelský avatar

Registrován: úte 04.09.2007, 19:00:37
Příspěvky: 31
32-bitový systém neumí bez triků typu PAE víc než 4GB paměti, ve Windows XP to je 4GB včetně namapované paměti zařízení, která koliduje s fyzickou pamětí RAM a tuto část paměti pak systém nevidí. Reálně je pak dostupná paměť kolem 3,2-3,6GB, proto se pro Windows XP nevyplatí kupovat víc než 3GB, v duálu 2GB RAM.




napr. http://myego.cz/item/pamet-ve-windows-xp-vista-32-bitu-versus-64-bitu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2008, 22:38:38 
Offline

Registrován: pát 16.02.2007, 23:53:43
Příspěvky: 96
sakra, to je hulan:O ja ho nemam rad - prilis fanatickej;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 07.07.2008, 7:00:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
it magor :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 21.08.2009, 23:24:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.03.2007, 13:01:02
Příspěvky: 191
Bydliště: Praha
*****.. :roll:

_________________
Počítač -- AMD Phenom II X4 955 3,5GHz, Gigabyte ATI Radeon HD5850 1Gb, DDR3 1333MHz RAM 4Gb, Gigabyte MA790XT-UD4P, Win XP Prof. - SP3
Notebook -- AMD Turion X2 Ultra 2,2GHz, ATI Radeon HD3650 512Mb, DDR2 800MHz RAM 4Gb, Win Vista HP - SP2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 21.08.2009, 23:28:17 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
?-?-?-?-?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22.08.2009, 8:57:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 03.08.2009, 11:21:26
Příspěvky: 26
!-!-!-!-!

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22.08.2009, 9:24:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
Oživování již zašlých topiců je ještě v módě?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 22.08.2009, 9:33:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.03.2007, 13:01:02
Příspěvky: 191
Bydliště: Praha
?!-!?-?!-!?-?!

_________________
Počítač -- AMD Phenom II X4 955 3,5GHz, Gigabyte ATI Radeon HD5850 1Gb, DDR3 1333MHz RAM 4Gb, Gigabyte MA790XT-UD4P, Win XP Prof. - SP3
Notebook -- AMD Turion X2 Ultra 2,2GHz, ATI Radeon HD3650 512Mb, DDR2 800MHz RAM 4Gb, Win Vista HP - SP2
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 89 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz