TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 19.11.2018, 12:54:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Cam Space
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 20:39:05 
Offline

Registrován: pon 27.10.2008, 20:36:55
Příspěvky: 2
Nebaví vás už hrát Trackmanii na klávesnici? Vyzkoušejte program CamSpace. Dokáže nahradit volant, či joystick. Více info: http://camspace-web.cz . Nebo přejděte rovnou a forum: http://camspace-web.cz/forum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cam Space
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 20:51:27 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 11:40:34
Příspěvky: 520
Bydliště: Trenčín
camspace-web.cz píše:
V případě otravující hlášky, že se máte zaregistrovat. Zkuste přeinstalovat, poté by to nemělo být (popř. víckrát)

Navrhuji pridat do FAQ pokud vam Trackmania nefunguje skuste ji preinstalovat, pripadne vicekrat :lol:

_________________
Keller na hrad!!! Obrázek Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008, 23:50:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
jo vypadá to pěkně akorát škoda že nepudou 3tlačitkový slidy

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008, 9:04:55 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
hh, to se mi libi :roll:

Jak se u toho brzdi ?

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008, 14:43:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
mně to připadalo že když dal dál ten "volant" tak to zabrzdilo

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008, 21:55:54 
Offline

Registrován: pon 27.10.2008, 20:36:55
Příspěvky: 2
Přesně tak plyn se přidává tim že dáš volant blíž k obrazovce a když chceš brzdit tak naopak


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008, 23:02:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 14.04.2007, 17:34:23
Příspěvky: 750
to musí bejt dobrý na posilování

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2008, 17:35:12 
Offline
Spamer
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 15:17:45
Příspěvky: 850
bracha s tim paril FlatOut2 a tm asi taky ale muzu rict ze jezdil este hur jak normalne :D

a pak sem s tim paril nakej fotbal tak ze sem si vzal fixu on taky a mavali sme pred monitorem, to byla docela sranda :D

_________________
Obrázek
iSM Group | your team... your friends...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 04.11.2008, 20:53:07 
funguje to
ale docela zlobi zrychleni
chcete video?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05.11.2008, 20:00:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 26.03.2007, 13:01:02
Příspěvky: 191
Bydliště: Praha
facha cto na visty? :D mam notes a na nem webkamerku, jinac u compu nemam :D jinac zkusim taky ;-)

_________________
Počítač -- AMD Phenom II X4 955 3,5GHz, Gigabyte ATI Radeon HD5850 1Gb, DDR3 1333MHz RAM 4Gb, Gigabyte MA790XT-UD4P, Win XP Prof. - SP3
Notebook -- AMD Turion X2 Ultra 2,2GHz, ATI Radeon HD3650 512Mb, DDR2 800MHz RAM 4Gb, Win Vista HP - SP2
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.11.2008, 15:40:32 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Aneb jak donutit bezdratovy ovladac, aby pracoval i bez baterek:)

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz