TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 22.06.2018, 18:10:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Quake Live
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:09:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
nasel som stranku http://www.quakelive.com/ je to quake 3 prerobeny aby siel hrat v browseri, staci sa regnut, stahnut taky plugin, nainstalovat ho a prihlasit sa a hrat, moj nick je StalkerSvK, quake 3 je hra ktoru sem tam hram doteraz a som v nej docela dobry nedame si tam nejaky turnaj ?

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:10:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.02.2009, 19:36:29
Příspěvky: 141
Bydliště: Hontianske Moravce
ja ani newem co to je :D :roll: :cry: a inac newem ci by to islo aj na opere lebo tam su ikonky IE a mozily....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:13:10 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Já čekam na Crysis v browseru.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:14:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
kaapo píše:
ja ani newem co to je :D :roll: :cry: a inac newem ci by to islo aj na opere lebo tam su ikonky IE a mozily....

praveze na opere to nejde, iba IE alebo FF
a ty neves co je Q3 ??? je to deathmatchovka podobna UT z roku 1999 kedy vysel aj prvy UT

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:19:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 20.02.2009, 19:36:29
Příspěvky: 141
Bydliště: Hontianske Moravce
no este som to nehral ale najprv som myslel ze su to hadiky...ale uz wem co to je... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:35:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Včelda píše:
Já čekam na Crysis v browseru.

to pockas tak 10 rokov, ked len teraz spravili quake 3 na symbian a to je 10 rokov stary

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:38:44 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Symbian nebo Q3?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 16:44:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Q3 je 10 rokov stari a iba teraz ho portli na symbian ale ide iba na fonoch co maju aspon 96 MB RAM

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 17:19:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
a k cemu je to dobre?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 17:47:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
ze mozes hrat Q3 na mobile

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 18:01:15 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
A kde je na mobilu WASD a USB port pro připojení myši?

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 18:43:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
pouzijes accelerometer ako mys alebo bezdratovku cez BT aj BT klavesnica sa pouzit

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 18:46:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
asi precijen zustanu u pocitace


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 19:46:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
zajtra tu dam video ako sa to hra s accelerometrom alebo na nokii e90 co ma qwerty klavesnicu

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.07.2009, 20:09:50 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Kellere, řešíš píčoviny.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz