TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 14.12.2019, 19:30:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 14:59:01 
Offline

Registrován: čtv 15.01.2009, 10:33:59
Příspěvky: 31
opravdu to existuje... pokud mas mobil s internetem tak se muzes pripojit na server do normalni tm na pocitaci. jenomze ses "trochu" limitovan tou rychlosti pripojeni :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 16:20:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
A jak je to s tou novou TM? Je to fake nebo se fakt neco chysta?? Podle toho datumu soudim, ze ten den by se mely obevit nejake informace nebo tak?? :shock: :shock:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 16:23:57 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Vzdyt je to obyc reklama http://watchmenmovie.warnerbros.com/

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 16:28:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Tak to nasere... :roll: A co je to za verze v Parisoveho obrazku? sem jeste nevidel :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 16:31:52 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Nasere to, ze jsem se vcera pidil na franskouskych sajtach sepisoval s newskou a vsichni to ignuruji a diskutuji tu o reklame :)

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 18:59:05 
Offline

Registrován: pát 26.12.2008, 9:06:36
Příspěvky: 12
a Nadeo ne a ne odepsat... :x :evil: :( :?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 19:06:11 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Florent na tohle uz odepisoval an foru, opravdu odpoved necekej

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 21:28:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Máslo píše:
opravdu to existuje... pokud mas mobil s internetem tak se muzes pripojit na server do normalni tm na pocitaci. jenomze ses "trochu" limitovan tou rychlosti pripojeni :cry:
tak mi to posli, mob s netom mam ved aj tuto spravu pisem mobilom

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.02.2009, 21:45:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
proc by ti to mel posilat?Taky si musel napsat florentovi...tak si napis taky :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 6:46:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Tak aspon screeny

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 16:02:09 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
To víš že jo Keller-e na to zapome

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 18:30:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.02.2007, 11:40:34
Příspěvky: 520
Bydliště: Trenčín
Obrázek

Bote skousel si to ovladat pomoci akcelerometru? docela sranda :wink:

_________________
Keller na hrad!!! Obrázek Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 19:06:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
jj,pomoci akcelerometru je to nejlepsi...nekdy se to jede lepe,nez na pocitaci :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 20:15:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
A ako ti mam verit ze to neni video pustene na fullscreen? Ved to posli pls, je to java, symbian alebo n-gage?

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2009, 20:42:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
Keller.hledej smudlo :lol:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz