TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 23.05.2018, 17:28:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 14:06:34 
Offline

Registrován: ned 01.06.2008, 16:07:04
Příspěvky: 88
Bydliště: !!
TY hraješ Counter Strike?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 16:20:13 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
T.O.M. píše:
DiabloViper píše:
Kdyz ten HDD pracuje a tobe se v tu chvili zastavi komp,to jest i ten hdd, kolikrat to vydrzi ? 10x,20x100x? to posledni cislo zhruba odpovida poctu zaseku od nainstalovani tyhle hry.
Ostatne kdyz ses presvedcenej ze to HDD nijak neskodi, tak pri praci HDD(blikajici diode) vypni proud do kompu, schvalne kolikrat za sebou to ten HDD vydrzi. Vzhledem k tvym kecum to vydrzi,takze se nemas ceho bat a muzes to udelat klidne 100x posobe. :-D


Za to podle tvých keců sem si zcela jistý, že o počítačích víš tak akorát "velký kulový" :lol: :lol: :lol:
Když HDD vypneš napájení v jakékoliv chvíli tak má dostatek času "zapakovat hlavičky"... takže k jeho poškození není důvod, pokud s ní zrovna nepraštíš v ten moment o zem :lol: :lol: A tvých trapných 100 vypnutí ... :roll: např WD uvádí tyto hodnoty pro HDD: 600 000 zaparkování hlaviček a cca 50 000 start-stop cyklů... :mrgreen:

Při vypnutí HDD když něco "dělá" tak můžeš max. přijít o nějaké data, ale osobně si nevzpomínám(a to mi tuhne PC bohužel dost často...) , že bych si toho u sebe někdy všiml (kromě rozpracované neuložené práce)...

Je videt ze vis uplny hovno, ackoliv sem to uvedl jako priklad ne zrovna stastny ale zjednoduseny a dostacujici, jenze ty si stale hrajes na chytraka a pritom vis uplny prd. HDD NEBUDE PARKOVAT HLAVICKY KDYZ MA PRIKAZ PRACUJ !!! A BOHUZEL PRI ZASEKU KOMPU TEN PRIKAZ NIC NEZRUSI,PLOTNY SE TOCI DAL HDD DAL PRACUJE,JEN BEZ JAKEKOLIV ODEZVY A VYSLEDKU V SYSTEMU PROTOZE ZBYTEK KOMPU JE ZACYKLOVANEJ GRAFIKOU V NEKONECNE SMYCCE !!!
a bohuzel kdyz v te dobe XP sajrajt provadi indexaci hdd tak se zakonite neco posere.
Jinak pokud ctes poradne nerikal sem ze sem hdd vyhodil a misto nej dal jiny, jen sem obnovoval data a bohuzel ne vsechny se podarilo obnovit.
Jenze ty tu furt budes mlejt ty tvoje chytrakoviny co si si nekde precet.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 16:23:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
kuda vy ......

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 16:40:42 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
pan Diablo se opravdu snaží, co si přečíst neco o pravidlech komunikace tady na Fóru
ale to se dalo čekat už podle názvu topicu
zkus ty pablbe přijít někam do hospody a začít nadávat, co to tam pijou za humáč a jaký je to hnusný prostředí
schválně, co se bude dít...


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 16:54:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
kde sou ty pravidla k nahlednuti?

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 16:57:00 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
MáSler píše:
kde sou ty pravidla k nahlednuti?

netuším, ale snažím se je dodržovat


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 17:00:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
jen pro informaci, kdyz sme u pravidel komunikace... je v nich napsany, ze me mate oslovovat "Vaše jednoznačnosti" 8)

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 17:04:05 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
DiabloViper píše:
T.O.M. píše:
DiabloViper píše:
Kdyz ten HDD pracuje a tobe se v tu chvili zastavi komp,to jest i ten hdd, kolikrat to vydrzi ? 10x,20x100x? to posledni cislo zhruba odpovida poctu zaseku od nainstalovani tyhle hry.
Ostatne kdyz ses presvedcenej ze to HDD nijak neskodi, tak pri praci HDD(blikajici diode) vypni proud do kompu, schvalne kolikrat za sebou to ten HDD vydrzi. Vzhledem k tvym kecum to vydrzi,takze se nemas ceho bat a muzes to udelat klidne 100x posobe. :-D


Za to podle tvých keců sem si zcela jistý, že o počítačích víš tak akorát "velký kulový" :lol:
Když HDD vypneš napájení v jakékoliv chvíli tak má dostatek času "zapakovat hlavičky"... takže k jeho poškození není důvod, pokud s ní zrovna nepraštíš v ten moment o zem :lol: A tvých trapných 100 vypnutí ... např WD uvádí tyto hodnoty pro HDD: 600 000 zaparkování hlaviček a cca 50 000 start-stop cyklů...

Při vypnutí HDD když něco "dělá" tak můžeš max. přijít o nějaké data, ale osobně si nevzpomínám(a to mi tuhne PC bohužel dost často...) , že bych si toho u sebe někdy všiml (kromě rozpracované neuložené práce)...

Je videt ze vis uplny hovno, ackoliv sem to uvedl jako priklad ne zrovna stastny ale zjednoduseny a dostacujici, jenze ty si stale hrajes na chytraka a pritom vis uplny prd. HDD NEBUDE PARKOVAT HLAVICKY KDYZ MA PRIKAZ PRACUJ !!! A BOHUZEL PRI ZASEKU KOMPU TEN PRIKAZ NIC NEZRUSI,PLOTNY SE TOCI DAL HDD DAL PRACUJE,JEN BEZ JAKEKOLIV ODEZVY A VYSLEDKU V SYSTEMU PROTOZE ZBYTEK KOMPU JE ZACYKLOVANEJ GRAFIKOU V NEKONECNE SMYCCE !!!
a bohuzel kdyz v te dobe XP sajrajt provadi indexaci hdd tak se zakonite neco posere.
Jinak pokud ctes poradne nerikal sem ze sem hdd vyhodil a misto nej dal jiny, jen sem obnovoval data a bohuzel ne vsechny se podarilo obnovit.
Jenze ty tu furt budes mlejt ty tvoje chytrakoviny co si si nekde precet.


LOOOOL ty si vážně lama ještě větší než jsme doufali :lol: :lol: :lol: :lol:
Když vypneš HDD napájení , tak jak sám píšeš "tak pri praci HDD(blikajici diode) vypni proud do kompu" , tak je HDD úplně u "řiti" co dělal před pár "setinama" vteřiny a automaticky si zaparkuje hlavičky... :idea: :!:
Jestli se chceš bavit o HDD kterému si nevypl napájení tak to máš napsat srozumitelněji a né jak pako... a plést "páte přes deváté"... :idea:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 17:34:45 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
MáSler píše:
jen pro informaci, kdyz sme u pravidel komunikace... je v nich napsany, ze me mate oslovovat "Vaše jednoznačnosti" 8)

rozkaz "Vaše jednoznačnosti" vícekrát oslovení nezapomenu uvést
"Vaše jednoznačnosti"


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 19:52:04 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
DiabloViper píše:
a bohuzel kdyz v te dobe XP sajrajt provadi indexaci hdd tak se zakonite neco posere.
Jinak pokud ctes poradne nerikal sem ze sem hdd vyhodil a misto nej dal jiny, jen sem obnovoval data a bohuzel ne vsechny se podarilo obnovit.
Jenze ty tu furt budes mlejt ty tvoje chytrakoviny co si si nekde precet.


Takovy maly retez asociaci...
- Pokud mas srot, tak ti nezbyde nez zalohovat pravidelne data.
- Pokud mas srot, tak se divim, ze mas zapnutou indexaci disku.
- Pokud potrebujes indexaci, tak jsi bordelar a srot neni jen tvuj komp ale i zatka tveho krku 8)

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 19:53:48 
Offline

Registrován: ned 01.06.2008, 16:07:04
Příspěvky: 88
Bydliště: !!
...


Naposledy upravil(a) Full Driver dne sob 13.02.2010, 9:08:42, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 20:23:05 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Full Driver píše:
a já vás nebudu oslovovat JEDNOZNAČNOST!!!!! já vám budu řikt pane bezdomovec :mrgreen:

A já tobě, přenošené dítě.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Naposledy upravil(a) Včelda dne pát 12.02.2010, 20:41:07, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 20:39:57 
Offline

Registrován: sob 21.02.2009, 12:29:16
Příspěvky: 331
Bydliště: Kadaň
DiabloWalker píše:
Jinak pokud sem se dotknul nekterych posmevacku tady, tak sorry ale psal sem to ve chvili kdy sem byl vytocenej a nasranej, protoze diky zaseku hry sem pul dne opravoval pulterovej HDD kde mam ulozenou audiosbirku a dost veci se uz neda sehnat, zachranil sem tak 90% mozna trosku mene a HDD sel dosrotu,nevydrzel nekolikate zastaveni pocitace a jeho nasledny tvrdy restart, takze se smejte dal, na kazdeho jednou dojde i na vas.
.


někdo neumí číst, někdo zase neví, co vlastně píše


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 20:48:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
nejsem si jistej kterej z nich je horsi...

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2010, 22:35:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
DiabloViper:se divim,ze kdyz mas takovej prehled,ze se tady vubec ptas na takovou stupiditu,jako je nefungovani TMNF na tvem zcela jiste vyladenem pc ovladanem fundovanym odbornikem....bez se bodnout hnupe. :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 68 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz