TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 23.10.2018, 4:42:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 21:50:32 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
Včelda píše:
Jsou to obecně známé chyby, kterým se dá vyvarovat tak, že si najdeš stopu, ve který to nedělá. To je asi vše, co ti k tomu můžu říct.
Edit: Kromě toho zatáčení. To je věc HW, nebo SW.

Problem je ze to proste nejde, predtim sem to trebas projel dvakrat a bezproblemu a napotreti me to zasekne a nebo me to sejme jinde nez to bylo predtim. proste neresitelna vec kera me vytaci dobela.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 21:57:33 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
Včelda píše:
V tom případě bych, kdybych byl tebou, vzal jinej disk s čistou instalací Windows - nejlépe "7" - a zkusil, zda to dělá na čistý instalaci. Pak bych postupně vyřazoval další vlivy, jako jsou ovladače zařízení, atd.

To by mozna slo,jenze nevim jestli rozjedu seveny na mym necele dva roky starym kompu tak abych mnel drivery na vse, navic bych je musel koupit, takze tohle je krajni reseni kery budu aplikovat ve chvili kdy nepojedou dulezitejsi veci nez nejaka hra, nebo az budu skladat novej komp.
Ale k tomu zataceni sem nasel neco na eng foru, jelikoz mam multimedialni klavesnici(Microsoft Natural MultiMedia Keyboard) a presto ze nepouzivam rozsirujici soft(jen drivery pro dany typ klavesnice) zkusim na ni svihnout ovladace na klasickou klavesnici, sice me to bude srat bo sem si zvyk na mackani jednoho tlacitka misto klikani mysi na spousteni aplikaci ale budiz. Tohle jeste obetuju.


Naposledy upravil(a) DiabloViper dne stř 17.02.2010, 22:03:13, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 22:01:14 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Do konce února ještě funguje RC verze Windows 7. Sedmičky si ovladače sami natáhnou z internetu, pokud je počítač připojen v síti. Ani na notebooku, ani na desktopu jsem nebyl téměř nucen instalovat ovladače manuálně. Každopádně sedmičky šlapou i na netbooku s Atomem (kterej vychází z Pentia III) svižně, tak nevidim důvod, aby to nejelo na dva roky starym PC.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 22:10:17 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
Včelda píše:
Do konce února ještě funguje RC verze Windows 7. Sedmičky si ovladače sami natáhnou z internetu, pokud je počítač připojen v síti. Ani na notebooku, ani na desktopu jsem nebyl téměř nucen instalovat ovladače manuálně. Každopádně sedmičky šlapou i na netbooku s Atomem (kterej vychází z Pentia III) svižně, tak nevidim důvod, aby to nejelo na dva roky starym PC.

V tom pripade uz mi zbyva jediny problem najit pouzitelnych alespon 40GB mista na nejakym HDD abych testnul seveny, a najit lidi kery popresouvaj soubory, aby bylo misto vkuse na aktivni oddil a pak si budou hrat celej den se systemem o kterym vim momentalne prd, natoz se s nim jeste ucit delat ale taky na to dojde, jen to nebude hned :-( to se priznavam bez muceni, radeji se desetkrat nas... nez instalovat system kerej mi pobezi 14 dni.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 22:18:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
omg,format,nova instalace a hotovo,ne?Nevim co porad resis...pokud to potom nebude fungovat,muzes resit dal...pokud budes potrebovat,posli mi sz s cislem tveho uctu-poslu ti penize na ciste dvd :D


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 22:32:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nejdulezitejsi ze vseho je vymyslet "proc neco nejde". wtz.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 23:04:59 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
DiabloViper píše:
xxxbot píše:
DiabloViser:muzu te ujistit,ze i tvoje zvasty jsou zde vsem ukradene...ja ti nic nevnucuji...ja jsem toho nazoru,ze jsi takovej ten vseznalek-hnup,cili nema cenu s tebou nic resit.
Btw,chtelo by tento topic procistit od vsech sracek,co se netykaji ceskeho narodni teamu:wink:
edit:a pokud jsem nekde napsal,ze je chyba mezi klavesnici a kyblem,na kterem sedis,tak jsem urco nemel na mysli mechaniclou zavadu...hnupe.

NO COMMENT :roll:

Jelikož si to co píše bot myslí více lidí tak na tom chlapče něco bude... :roll:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 23:05:59 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
btw kdy si naposledy přeinstalovával OS ?

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2010, 23:23:17 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Tady to vypadá jak v nějakým IM...
Dalo by se to shrnout následovně: 2-3 příspěvky DiabloViper, nějaké reakce ...

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:06:45 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
xxxbot píše:
omg,format,nova instalace a hotovo,ne?Nevim co porad resis...pokud to potom nebude fungovat,muzes resit dal...pokud budes potrebovat,posli mi sz s cislem tveho uctu-poslu ti penize na ciste dvd :D

Az si poridim pocitac kerej bude slouzit jen na hrani her a nic jineho,tak me nejaka preinstalace taky srat nebude, protoze jediny co na nem pobezi budou hry.
Zatim je to tak, ze hry sou ten okrajovy soft kerej na pocitaci bezi a prvni soft kerej pude z kompu kdyz se nebude chovat tak jak ma, nebo kdyz bude dochazet volne misto na HDD.
A rozhodne nebudu kvuli nejaky hre preinstalovavat OS a spolu s tim x desitek programu ktere bezne pouzivam.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:09:57 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
T.O.M. píše:
btw kdy si naposledy přeinstalovával OS ?

Ani nepamatuju, minimalne 2 roky a nevidim zadnej duvod proc to delat.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:16:53 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
Paris69 píše:
nejdulezitejsi ze vseho je vymyslet "proc neco nejde". wtz.

jo napriklad samozataceni a dalsi mensi ulety vyresilo preinstalovani driveru klavesnice na obycejnou standardni klavesnici, akorat ze se tim degraduje multimedialni klavesnice za cca litr na obyc. klavesnici za stovku, ale proc neco delat jednoduse kdyz se to muze delat slozite ze:-(
Ale hlavne ze umite kecat blbosti na to jste na tomhle foru vsichni az na par vyjimek machri.


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:18:29 
Offline

Registrován: pon 12.10.2009, 23:16:51
Příspěvky: 81
T.O.M. píše:
DiabloViper píše:
xxxbot píše:
DiabloViser:muzu te ujistit,ze i tvoje zvasty jsou zde vsem ukradene...ja ti nic nevnucuji...ja jsem toho nazoru,ze jsi takovej ten vseznalek-hnup,cili nema cenu s tebou nic resit.
Btw,chtelo by tento topic procistit od vsech sracek,co se netykaji ceskeho narodni teamu:wink:
edit:a pokud jsem nekde napsal,ze je chyba mezi klavesnici a kyblem,na kterem sedis,tak jsem urco nemel na mysli mechaniclou zavadu...hnupe.

NO COMMENT :roll:

Jelikož si to co píše bot myslí více lidí tak na tom chlapče něco bude... :roll:

CHLAPČE hihi to mi lichoti hned sem omladnul nejmin o 25 let


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:25:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
sry, ze vam rusim tento srdecny hovor, ale zrovna jsem se dostal k ciste instalaci WXP ... takze snad brzy sdelim zkusenosti ohledne nechteneho zataceni a tak... (taky mi to delalo, ale mel jsem potize i s jinyma programama, zarizenima na usb ... atd...)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2010, 21:27:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
jedina pomoc pro tebe je odinstalace trackmanie, tim zachranis svoji vymazlenou klavesnici za milion, zachranis filmovou databazi sveta, ktera cita vsechny kousky od roku 1943 a v neposledni rade opet zestranes o svych 25 let

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz