TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je stř 23.05.2018, 17:40:05

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:12:07 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
Podle všeho MS vydal update, který vám nainstaluje "utilitku" která vám umožní výběr a instalaci Int. prohlížeče .....
http://support.microsoft.com/kb/976002

.. co mě na tom namíchlo .. :?: :roll: ... spustí se to samo po restartu počítače, bez jakéhokoliv popisu, že se jedná o "legitimní věc" , takže to vypadá jako malware/vir... :evil:
MS zas zabodoval .... nebo ho k tomu donutil zas nějaký soud :?: .. .nebo prachy (na prvním místě v pořadí výběru je Chrome...)... :?:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:15:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
to si vydupala EU, afaik.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:16:24 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
http://www.ghacks.net/2010/02/22/windows-browser-choice-screen-will-cause-confusion-in-europe/

Je to udělaná dost amatérsky.. mohlo nejdřív vyskočit nějaké officiální okno od MS s nějakým vysvětlením ... spousta lidí z toho bude hoooodně zmatená ...
... obzvlášť když např. "PC amatérům" a starším lidem atd.... zmizí ikonka internetu .. tak ti s toho budou "v prdeli".. :evil:

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:26:25 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
me kdyby neco podobnyho naka komise nakazala, udelam to naschval jeste hur... se MS divim, ze s tim proste neseknou a nejdou na noze :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:37:05 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
AFAIK
pořadí prohlížeču by mělo být "náhodné" avšak překvapilo by mne, kdyby se IE neukázal mezi prvními...

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:39:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 30.05.2008, 21:23:58
Příspěvky: 750
no tohle je blbost jako hrom...jako kdyby mercedes nemohl monotovat jen svoje motory
sem si nevsiml ze by MS doted nejak blokoval instalaci jinych prohlizecu
EK jede...stupidita kupredu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 10:53:51 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 22:48:23
Příspěvky: 2695
Bydliště: Ostrava
http://microsoftontheissues.com/cs/blogs/mscorp/archive/2010/02/19/the-browser-choice-screen-for-europe-what-to-expect-when-to-expect-it.aspx

_________________
MANIAPAGE :T.O.M. <<<klikněte pro vstup
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek http://sQs.TrackMania.cz


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 11:00:30 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Stejně se bez IE neobejdeš, když jsou programy, které bez něj na net nemohou...

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: ned 07.03.2010, 11:24:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Stejně si myslím, že ten IE tam bude, jenom tam nebude strašit velké modré e :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 11:05:22 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Ve Windows 7 jsou aktualizace volitelné, takže třeba tuto aktualizaci nemusíš vůbec instalovat. (Podmínkou je, že není nastavena automatická instalace) Za vše může Opera, která si toto vlastně vydupala.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 17:24:50 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Včelda píše:
Ve Windows 7 jsou aktualizace volitelné, takže třeba tuto aktualizaci nemusíš vůbec instalovat. (Podmínkou je, že není nastavena automatická instalace) Za vše může Opera, která si toto vlastně vydupala.


Za vsechno muzou K0K0T1 eu, kdyby nebyli K0KOT1, tak poslou sefa opery do prdele s takovo hovadinou... Tohle je celkem prkotina, vetsi zverstva uz byly a jeste nas cekaji. Zrovna nedavno jsem se nasral, kdyz jsem chtel koupit mlecnou zarovku za par korun a zjistil, ze to zeleni zmrdi z eu zakazali prodavat. Tak jsem misto patnacti korun vyplazl 270 za kompaktni zarivku, ktera by alespon vzdalene pripominala barevnou teplotu obycejne zarovky s wolframovym vlaknem. Nebo idiotska dan za tuner v mp3 prehravaci. Muj stary iriver byl kvuli ni prodavan v evrope se zablokovanym radiem!!!

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 19:09:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
všichni jsou KOKOT1 jenom já jsem letadlo 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 19:58:49 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
LoLeK píše:
všichni jsou KOKOT1 jenom já jsem letadlo 8)

furt lepsi letedlo nez lolek :lol:

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 20:22:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 15.06.2008, 17:02:37
Příspěvky: 432
Bydliště: Slavičín, Zlínský kraj
Však počkejte, za nějakou dobu zabudují do Trackmanie automatický vypínač, který hru každých 15 minut vypne, aby se z toho náááhodou epileptici neposrali, a zakážou gamepady, aby si náááhodou uživatele nevykloubili palec při neopatrné manipulaci s joystickem nebo neskřípli kůži mezi tlačítko a tělo gamepadu.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Microsoft ? Výběr prohlížeče ?
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 20:40:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
zase spadni na zem...

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz