TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 16.07.2018, 15:52:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vytvorenie servera
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 15:45:01 
Offline

Registrován: ned 19.04.2009, 13:36:17
Příspěvky: 38
Ako mozem vytvorit server ?ked ho vytvorim tak my naskoci ze som v privatnej siety a ostatny uzivatelia sa nebudu mohli pripojit je problem s pripojenim NAT.Na mojom PC som povolil sa pripojit ostatnym uzivatelom.


Naposledy upravil(a) ferri222 dne úte 28.04.2009, 15:52:01, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 15:46:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
je mezi tema slovama nejaka otazka?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 15:52:31 
Offline

Registrován: ned 19.04.2009, 13:36:17
Příspěvky: 38
Ako mam vytvorit server ked som v privatnej siety?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 15:55:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
server vytvoris normalne, a na potrebne porty v routeru vytvoris tunel z verejne site.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 15:57:48 
Offline

Registrován: ned 19.04.2009, 13:36:17
Příspěvky: 38
nemohol by si to rozviest.Som to skusal viackrat a stale ta ista chyba ze sa ostatny nepripoja


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 16:03:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
no .. rozvest ... napriklad kdyz si ve hre nastavis RPC/TCP/UDP porty na 2351/3451/5001, tak pak v routeru, za kterym je verejna sit, nastavis tunel techto 3 portu na IP adresu tveho pocitace ve vnitrni siti.

router ma asi kazdy jiny, takze s tim da poradit jen tezko.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 17:37:20 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ona ta chyba neni chyba, ale hlaska, ktere se zobrazi i kdyzz mas vse spravne nastavene. Nekdo s etedy musis zkusit pripojit - podle hlasky to nepoznas

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 19:06:58 
Offline

Registrován: ned 19.04.2009, 13:36:17
Příspěvky: 38
ale nikto sa nepripojil ani ten server nenasli bol tam iba chvilku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2009, 19:19:30 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
V tom pripade presmerovani portu od zacatku:
http://www.portforward.com/help/pfprogression.htm

Jinak pripominam, ze TM vyzaduje verejnou IP na zakladani serveru

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2009, 14:50:01 
Offline

Registrován: ned 19.04.2009, 13:36:17
Příspěvky: 38
a co mam spravit s tou adresou ved to my ukaze moju IP.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.04.2009, 14:57:36 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Co jako by jsi mel spravit se svoji adresou ? Nejak nerozumim. Potrebujes presmerovat porty. Vse, cop k tomu potrebujes vedet je nas trance vyse popsano

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.05.2009, 13:58:19 
Offline

Registrován: úte 15.04.2008, 15:23:10
Příspěvky: 216
Bydliště: Košice, Slovensko
Ty asi chceš založiť server priamo z hry, že ?

Ide o to, že na to, aby si mohol robiť server z Tvojho PC, potrebuješ
verejnú IP.

Tú ti zvyčajne poskytne provider.
Prípadne sa ho opýtaj, či Ti verejnú IP vie poskytnúť.
Prípadne, za akú cenu.

Teraz server nezaložíš, lebo si schovaný za routerom Tvojho
providera.
Verejná IP urobí to, že Tvoj PC bude viditeľný aj pre zvyšok siete.
A tým pádom budeš môcť zakladať server a hráči sa Ti na

_________________
Bobi Bolivia :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.05.2009, 14:04:25 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Ono staci mit doma jedno PC a router a musis presmerovavat. Mam takovy dojem, ze napr pro ADLS2 se ani nepouzivaji samostatne modemy, ale rovnou routery, ktere obstaraji i funkci modemu.

Ono neni potreba ani presmerovat, kdyz kdyby jsi mel router, ktery se da prepnout do "bridge" modu, ale to neni standartni funkce.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz