TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 15.10.2019, 13:18:00

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 14.06.2009, 20:04:45 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
Tady nejde o to, že ta grafika neni podporovaná, ale že je příliš slabá...
I na GMA X3100 je to pomalu nehratelný a to je proti tomu dělo.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 1:18:04 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Tome tak jsi měl pravdu u 2000 není , ale dá se to řešit jinak
Start - spustit - regedit - LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - MICROSOFT - WINDOWS - CURRENT VERSION - RUN ....
Ted zase záleží, jestli si někdo troufne do registrů.
win 2000 moc lidí nemá a tím ani já nemám tuhle zkušenost, ale díky, že jsi mě na to upozornil... Je to docela vzácná rada


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 19:50:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 03.06.2007, 8:31:05
Příspěvky: 846
Bydliště: Stormwind
Včelda píše:
Tady nejde o to, že ta grafika neni podporovaná, ale že je příliš slabá...
I na GMA X3100 je to pomalu nehratelný a to je proti tomu dělo.

A na GMA4500 to ide ako?

_________________
This account has been closed and is no longer avalible.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2009, 20:24:00 
Offline
Spamer

Registrován: pon 12.02.2007, 15:48:04
Příspěvky: 2230
Bydliště: Brisbane, QLD, Australia
GMA4500 nebo GMA4500HD? Druhá jmenovaná je výše taktovaná.. Ale i tak je to cca stejně výkonná karta, jako HD3200. Na tý už se dá hrát obstojně.. Ale zkušenosti s ní nemam.. Kdybych dnes kupoval notebook, tak právě s 4500HD, díky tomu, že akceleruje H.264 by to pro mě byl ideální kandidát, co se týče spotřeby a výkonu.

_________________
Dell Vostro 1310 + Intel X25-M 80GB SSD + 2x 9-cell battery + Win 7 Ultimate


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problém - hra se nespusti
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2012, 19:20:07 
Offline

Registrován: úte 20.03.2012, 19:15:47
Příspěvky: 1
Mám stejný problém. Grafická karta:

Display Devices
---------------
Card name: Intel(R) Graphics Media Accelerator 500
Manufacturer: Intel Corporation
Chip type: Intel(R) GMA 500 Graphics Controller
DAC type: Internal LVDS, External SDVO
Device Key: Enum\PCI\VEN_8086&DEV_8108&SUBSYS_83CE1043&REV_07
Display Memory: 762 MB
Dedicated Memory: 0 MB
Shared Memory: 762 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Obecný monitor PnP
Monitor Model: unknown
Monitor Id: HSD04B6
Native Mode: 1366 x 768(p) (60.031Hz)
Output Type: Internal
Driver Name: igdumd32.dll
Driver File Version: 8.14.0010.2011 (English)
Driver Version: 8.14.10.2011
DDI Version: 9Ex
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 8/27/2009 15:36:52, 1417216 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B78E66-C248-11CF-2874-C4A3A6C2C535}
Vendor ID: 0x8086
Device ID: 0x8108
SubSys ID: 0x83CE1043
Revision ID: 0x0007
Driver Strong Name: oem2.inf:Intel.Mfg.NTx86.6.0:igdlh32:8.14.10.2011:pci\ven_8086&dev_8108
Rank Of Driver: 00F62001
Video Accel: ModeMPEG2_A ModeMPEG2_C ModeWMV9_B ModeVC1_B


Jedná se o notebook eee od asusu, takže procesor je klasický atom s taktem 1.3.
Problém je totožný, i při nejnižším možném nastavení se objeví obrys okna, které zmizí a tím to hasne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problém - hra se nespusti
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2012, 19:26:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
na netbooku to snad ani nema smysl spoustet ... to bude proste slabe (diky nizke frekvenci grafickeho jadra) na tu hru.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz