TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 28.11.2021, 9:24:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2010, 17:27:38 
Offline

Registrován: ned 24.01.2010, 13:14:55
Příspěvky: 30
Paris69 píše:
aha, takze jeste zkus tohle: vlez do nastaveni ... a odskrtni v Network (cesky asi Sit) "Check Internet Connection" (cesky asi "kontrolovat pripojeni").

To nepomahalo. Zkusim vynechat aktualize ovladacu ... jeste je tam jeden a uvidim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 16.02.2010, 17:40:53 
Offline

Registrován: ned 24.01.2010, 13:14:55
Příspěvky: 30
Tak po nenainstalovani 2 ovladacu mi to jede. Bohuzel jsem si nenapsal o jake jde. Jen matne a bez zaruky: ovladac k WiFi a neco kde bylo PC-I Express. To jen kdyby nekdo dopad stejne jako ja.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 16.02.2010, 18:14:23 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
marCZous33 píše:
Tak po nenainstalovani 2 ovladacu mi to jede. Bohuzel jsem si nenapsal o jake jde. Jen matne a bez zaruky: ovladac k WiFi a neco kde bylo PC-I Express. To jen kdyby nekdo dopad stejne jako ja.

viděl ybch to na nějakou kolizi ovladačů nebo, že jsi dříve instaloval něco, co tam nepatří - alespoň víš, kde příště hledat :idea:

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 13:24:06 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
Tak jsem se k tomu konečně dostal.

Mám ten samý problém, naběhne okno, chvíli se to tváří, že to pracuje a skončí to po několika sekundách klidem PC, oteřeným prázdným oknem a záznem ve správci úloh.

O to zajímavější je to, že dříve jsem na tomto počítači měl starou Trackmanii Single, která bez problému fungovala ještě před půl rokem. Nyní jsem se k PC po delší době dostal, že si nainstaluji Trackmanii United. Zde se poprvé objevil tento problém, nešlo to. Pak jsem nainstaloval Trackmanii United Forever i se Star edition a problém přetrvává, beze změny. Napínavější to začíná být ve chvíli, kdy jsem si chtěl zahrát alespoň tu starou Trackmanii, aby mě alespoň na chvíli uspokojila. A ejhle, ten samý problém i u ní (připomenu, že dříve šla v pořádku). Tak jsem nainstaloval Trackmanii Sunrise Extreme a ten samý problém. Pokusil jsem se i mít na PC jednotlivé trackmanie zvlášť, tzn., že jsem vše odinstaloval a nechal jen starou TM Single, která dříve šla a bohužel. Procházel jsem i TM-forum.com, ale zřejmě tam nikdo podobný problém neměl nebo jsem to přehlédl. Podotknu, že mám veškeré edice TM legálně koupené, TM United mám na DVD. Na počítači doma mi to šlo bez problému. Pokusil jsem se i přeinstalovat ovladače grafiky, ale bez výsledku, pořád ten samý problém bez jediné změny u každé verze TM (ať je to TMunited, TMnations, TMsingle nebo TMsunrise

A nyní nějaké parametry:
Windows XP profesional
Grafika ATI radeon, ale grafikou tou nebude, když dříve stará TM šla a najednou nejde i přesto, že se nic neměnilo.

Za každou radu budu vděčný. Tomas


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 13:30:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja vim, zes zas budu za hnidopicha ... ale co to je Trackmania Single? to slysim dneska poprve. (predpokladam, ze jde o Original, ale radsi se zeptam).

jinak nemohu souhlasit s tim, ze se za pul roku ve windows nic nezmenilo. to bys je musel mit odpojene od site....

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 13:39:11 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
Nevim, složka se jmenuje TrackMania Single, mozna to ten original bude, ale na tom nesejde.

Počítač byl skutečně půl roku bez zapnutí. Ale možnost, že by to způsobilo nefunkčnost Trackmanie, když vše ostatní jde, vylučuji už jen proto, že podobný problém má více lidí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 13:49:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
dxdiag provede vsechny testy v poradku?
zkousel si vypnout zvuk v nastaveni?
mas opravdu spravne ovladace pro tvoji grafiku?
zkusil nastavit PC0, 1 i 2?
co Logcrash? je v nem soubor s obsahem?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 13:55:30 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
1) dxdiag k nahlédnutí http://liatrainz.net/dxdiag.txt
2) vypnul jsem zvuk a nic
3) instaloval jsem ovladace primo od vyrobce pocitace
4) PCO 1 a 2? copak to je?
5) Logcrash v dokumentech nemam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:01:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Citace:
Hardware-accelerated Direct3D 9 is not available because the display driver does not support it.

asi nejaky divny ovladace.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:03:02 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
takze preinstalovat DX9?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:07:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
me se nezdaj ovladace pro grafiku ... opravdu je to Mobility Radeon 9000? (to imho dx9 neumi)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:13:14 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
Dnes jsem se dival na stranky Fujitsu siemens, našel jsem tam přesně ten typ mého PC a také tam měli ATI mob. rad. 9000 a já v PC nic neměnil ani se PC nerozebíralo a nevyndavalo. Maximálně baterka v PC není, ale tím to snad nebude :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:24:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jde tedy o notebook? Amilo rady A?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:25:33 
Offline

Registrován: pon 21.05.2007, 23:16:11
Příspěvky: 247
S tímhle ti to opravdu nepojede. ( Hardware-accelerated Direct3D 9 is not available because the display driver does not support it. )

Podle toho co máš v DxDiag tak máš Ati- Radeon serie 9000 ale jde o to jakou. Koukal jsem na web Fujitsu a tam jsou opravdu staré ovladače. Stáhni si everest a mrkni do něj co je to přesně za grafiku. Pokud je to jenom 9000 tak ovladače musíš použít od Fujitsu ( jsou tam o něco málo novější než máš ty v PC ) nebo můžeš otestovat klasický ovladač pro Radeon protože zrovna Fujitsu dávalo do některých notebooků klasický Radeon a ne Radeon Mobility potom by ti to mohlo makat s těmito ovladači ... zde ... Dokud ti to bude hlásit že grafika nepodporuje HW akceleraci tak to nepojede ani když by jsi se na hlavu stavěl.

_________________
CPU : AMD Phenom II X4 955 3,2@3,6 GHz, MB: MSI K9N2 Diamond, nf780a SLI, RAM : A-Data 4x4GB DDR2 1200MHz Extreme, VGA : MSI GF275GTX-OC 666@740MHz 896MB, HDD : 4xSamsung 1TB F3 Sound : SoundBlaster X-Fi Extrem Pci-e, LCD : 20" Wide Philips 204WS, 17" Samsung PSU : Corsair HX625W, OS: Win7 Profesional 64bit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Hra se nespusti :-(
PříspěvekNapsal: úte 23.02.2010, 14:32:14 
Offline

Registrován: úte 23.02.2010, 13:12:32
Příspěvky: 10
Díky, zkusim.

Ano, notebook Fuitsu Siemens, Amilo A7620


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz