TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 15.10.2019, 12:56:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 30.07.2012, 9:16:25 
Offline

Registrován: pon 30.07.2012, 9:08:03
Příspěvky: 1
Ahoj,
chci se zeptat, dělám tra´t na které chci zobrazovat na takových obrazovachkách obrázek z netu, jenže mi to místo obrázku ukazuje:
Obrázek
proč se mi nezobrazí obrázek?


Nahoru
   
PříspěvekNapsal: pon 30.07.2012, 15:20:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
jednoduchá věc,
buď překlep v adrese a nebo hosting neumožňuje přímé stažení obrázku...
případně nepodporovaný obrázek :) nejvhodnější a nejjednodušší je asi JPEG

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz