TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 15.10.2019, 13:09:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nelze udělat screenshot v TMUF
PříspěvekNapsal: úte 26.07.2016, 19:05:17 
Offline

Registrován: úte 26.07.2016, 18:50:26
Příspěvky: 3
Zdravím,
mám jeden takový problém, nejde mi udělat screenshot v TMUF. Mačkám F10 (tuto klávesu mám pro screenshoty nastavenou v ovládání), ale žádné screenshoty ve složce Dokumenty/TrackMania nejsou :( . Kámošům to normálně funguje. Přemýšlím, že by to mohlo být operačním systémem, já mám Windows 10 a kamarádi mají Windows 7 (Windows 10 má vestavěný herní panel, pomocí něhož lze dělat screenshoty z her). Na starém PC s Win 7 tento problém nebyl. Kromě popsaného problému hra funguje jak má.

S pozdravem
Geoff M296


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nelze udělat screenshot v TMUF
PříspěvekNapsal: ned 04.09.2016, 10:15:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 20.10.2011, 15:43:25
Příspěvky: 90
Bydliště: Slovensko
Skús googliť či náhodou niekto nemá rovnaký problém s TMUF na Win 10

_________________
Vlastním hry TMUF, TMPU!, TM2 Stadium, Canyon & Valley a mal niekoľko TMN ESWC účtov ktoré Nadeo zrušilo. :mrgreen:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz