TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 23.09.2017, 1:26:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak zfreezonovat server?
PříspěvekNapsal: pon 20.05.2013, 17:57:30 
Offline

Registrován: sob 18.05.2013, 13:21:03
Příspěvky: 2
Dobrý den. Už píšu již po druhé.A stále s kamaradem nevíme jak založit server.Pokud chceme založit server normalně přes veřejnou IP piše že to chce heslo.
A je tu závada,Trackmania si chce vydělat tím ,že zavedla freezone že po 3 kolech musíš čekat do dalších map.
Na Trackmanii můžete bez origa jen na ''FREEZONE'' servery které zavedené jsou.Ale my si chceme založit svůj.Prosim poraďte
A my si chceme založit svůj server jakože pro tým.Jak na server máme dát freezone aby sme se bezpečně dostaly na server který sme si založili?:-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Jak zfreezonovat server?
PříspěvekNapsal: stř 04.01.2017, 2:31:40 
Offline

Registrován: pát 30.12.2016, 12:41:08
Příspěvky: 2
SETYY- píše:
Dobrý den. Už píšu již po druhé.A stále s kamaradem nevíme jak založit server.Pokud chceme založit server normalně přes veřejnou IP piše že to chce heslo.
A je tu závada,Trackmania si chce vydělat tím ,že zavedla freezone že po 3 kolech musíš čekat do dalších map.
Na Trackmanii můžete bez origa jen na ''FREEZONE'' servery které zavedené jsou.Ale my si chceme založit svůj.Prosim poraďte
A my si chceme založit svůj server jakože pro tým.Jak na server máme dát freezone aby sme se bezpečně dostaly na server který sme si založili?:-)


Ahoj Setty,

Podle mého názoru byl Freezone pravě proto, aby lidi donutil si originální verzi hry zakoupit. Tudíž dát freezone na server stojí 10 000 cpp a 250 týdně navíc.

Jelikož Freezone servery vidí všichni a bez freezonu pouze uživatelé s originálními účty, ale je tu i jiná možnost.

Založte si server a každý server má svůj login. Po vytvoření serveru si jen upravte odkaz, kterým si přes TM přidáte server do oblíbených a potom se na něj můžete připojit i bez freeezone.
Citace:
tmtp://#addfavourite=tmnf45


To si myslím že pro týmový server bude stačit ;)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz