TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 22.08.2019, 20:43:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|ASECO a FAST 3.1.2
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2007, 21:04:00 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
PLS, mohli by ste mi sem napisat navod na ASECO a FAST 3.1.2 ?? potrebuju to a tu sem to nenasiel :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2007, 21:08:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tohle asi presunout do zabavy ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2007, 21:13:09 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
rofl :lol:

Andrej_svk_ podivej se do sekce FAQ a navody


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 15:57:07 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
dik, pozeral som, ale to je navod na FAST 3.1.1 a ASECO na local databazi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 16:04:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja teda vidim 3.1.x

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 16:11:54 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Andrej_svk_ píše:
dik, pozeral som, ale to je navod na FAST 3.1.1 a ASECO na local databazi.


Public db pro aseco pro TMn neexistuje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 17:05:41 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
Paris69 píše:
ja teda vidim 3.1.x


vidis jen jak predmet, ale kdyz se pozres do toho je tam
A fast 3.1.1 se nastavuje takto


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 17:44:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
aha....a podle toho navodu na 3.1.1 to nastavit nemuzes?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 18:47:37 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
no tak to skusim, a kde sa da stiahnut ten FAST 3.1.1??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 18:48:31 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
Tom.CZ.73 píše:
Andrej_svk_ píše:
dik, pozeral som, ale to je navod na FAST 3.1.1 a ASECO na local databazi.


Public db pro aseco pro TMn neexistuje


LOL, akoto ze ne?? na niektorych serveroch je Public db...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 19:01:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Andrej_svk_ píše:
no tak to skusim, a kde sa da stiahnut ten FAST 3.1.1??

proc chces stahovat 3.1.1?

Andrej_svk_ píše:
LOL, akoto ze ne?? na niektorych serveroch je Public db...

neni.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 19:06:34 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Co takhle mrknout do uzitecnych programu ?

Andrej_svk_ píše:
LOL, akoto ze ne?? na niektorych serveroch je Public db...


Tak to je mi novinka. Mno TMn 1/2 roku nehraju tak sorry :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 20:31:32 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
tak aspon kde si stiahnem FAST 3.1.2 ? :lol:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 21.03.2007, 20:55:41 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 8:43:47
Příspěvky: 728
Andrej_svk_ píše:
tak aspon kde si stiahnem FAST 3.1.2 ? :lol:

Tom.CZ.73 píše:
Co takhle mrknout do uzitecnych programu ?

http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=23
dufam, ze boost ides robit s Local Database :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2007, 7:41:55 
Offline

Registrován: úte 20.03.2007, 20:38:37
Příspěvky: 36
Neboj, nejdem vytvorit boost, ja mam dva acc v top40 naco by mi bol dalsi? :?: :lol: , chcel som vytvorit server na trate ako je Lounge room....
A idem robit ASECO na local db.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz