TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 2:43:09

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|Problém s dedic. server
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 16:23:22 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Snažil jsem se zozjet server pro Nations ESWC, ale marně.
Projel jsem všechny návody co jsem našel a nic. Nemůže být problém s tím že nemám autentifikovaný účet? Nebo mě ještě taky napadlo, že když jsem zkoušel vytvořit server pomocí programu server mania, tak jestli tento program nevytvoří server pro Nations Forever? Ikony serveru a hry jsou totiž stejné narozdíl u ESWC.
Když vytvořím server ve hře, tak jde a ostatní uživatelé s připojí.
Staljsem se WM klanu ITMC a tak bych chtěl pro hráče vytvořit server co by mohl běžet i bez toho aniž bych měl zapnutou hru. Díky za všechny náměty, nápady, poznatky a odpovědi... :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 16:40:09 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
V cem spociva tvuj problem ?
Autentifikovany ucet nema se serverem co delat.
Zalezi jakou verzi Servermanie, dedikovaneho serveru pouzivas a jaky ucet pouzivas.

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 16:44:23 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Spočívá v tom že v ServerManii vytvořím server, vše nastavím tak jak se má a patří a dám Start a server se jakoby spustí, ale ani na TM Nations ESWC ani na TM Nations Forever žádný není. Servermanii mám nejaktuálnější verzi, dedic. taky a účet na ESWC.
A teď jsem si ještě vzpomněl že když v SM chci spustit Fast, tak mi to hodí chybovou hlášku a Fast se nespustí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 16:51:58 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Pouzivas TMn dedikovany server a TMn uctem pro server (NE tvym hernim uctem) ? nemuzes kombinovat TMn a TMnf software a ucet.

Citace:
2.1 Introduction :
ServerMania is a free software designed to make easier launch, control and configuration of a TrackMania Forever dedicated server.


Aktualni verze SM je pro TMf a netusim jakym zpusobem pracje/nepracuje s TMn

Edit: Jinak po spusteni by jsi tam mel mit okno se samotnym DS, co ti to tam pise za chybu ?

Ono by bylo asi uplne nejlepsi resit problem bez Servermanie tj naucit se nejprve DS a pak pripadne pouzivat SM pro zjednoduseni

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 18:22:59 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Tak z té tvé citace jsem pochopil že to na ESWC nepůjde. Tím je to asi vyřešené. Tak díky. Budu nadále hold zakládat server ve hře.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 18:43:30 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Proc ve hre ? DS jde pouzivat i samostatne.

SM existovala i pred TMf, takze staci jen najit spravnou verzi, pokud si ta soucasna s TMN nerozumi.

Sabian prelozil tehdy jeste aktualni tutoarial pro vytvoreni DS, ten aktualni na mezinarodni foru je urcite pouzitelny s malymi odlisnostmi.

http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=74

Mike dokonce sepsal navod, jak zalozit DS v TMn s pouzitim SM+FAST
http://www.tmunited.estranky.cz/clanky/ ... -_1_-cast_
http://www.tmunited.estranky.cz/clanky/ ... -2---fast_

Pokud trvas na SM a nemohl jsi najit posledni verzi s prokazatelnou podporou TMn (z 13/01/2008), tak napis, mam stazeno par archivnich verzi s TMn podporou

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 19:19:04 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
A nebylo by možné že by jsem Ti napsal všechny potřebné ůdaje a vytvořil by jsi mi server u Tebe a pak poslal?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 20.02.2009, 19:28:01 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
A kdyz je budes chtit zmenit, tak mi ho posles z5, to urcite :)

Muzu ti taky poslat sve problemy na vyreseni ? :D

Pokud budes mit problem, tak ti poradim, ale tohle ne

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2009, 10:41:17 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Tak se mi to povedlo...
Stáhl jsem si dedic. server, nastavil parametry spustil a jde to...
No a když jsem zkusil opět to samé, aLe přez ServerManii, tak mi to napsalo:
The '/game' option must be used to defined a game name.

Nevím kde už hledat kde by se měl vyplnit název hry...

Myslím si že by taky mohl být další problém v tom, že mám ServerManii verzi 0.98 a abych server rozchodil pomocí SM, potřebuji starší verzi...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2009, 11:25:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
nejake starsi verze servermanie jsem ti dal sem: http://southmoon.oldfield.cz/trackmania/software/

1) pres servermanii server nespoustej ... server pust normalne bez ni.

2) servermanii se pripoj k bezicimu serveru (nastavis vsechno strejne), udelej co potrebujes, a zase ji vypni. muze tak bezet cisty server (pripadne s nejakym fastem ci asecem)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2009, 11:40:29 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Takže pak server poběží nepřetržitě?Nebo když teda pak vypnu SM, tak mám zase spustit: RunTrackmaniaNations.bat ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.02.2009, 12:08:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
kdyz spustis server, tak bezi (okno serveru vidis, ne?). nezavisle na cemkoliv jinem.

servermani muzes pouzit na nejake upravy (vymenu trati, atd...) a pak ji zase vypnout ... ta bezet nemusi.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 12:52:03 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Vyřešeno, může se smazat...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz