TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je ned 08.12.2019, 20:53:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|Problem s Asecem
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:34:02 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Podle návodu http://trackmaniaci.wz.cz/forum/viewtopic.php?t=666 jsem vytvořil Aseco, ale mam problem s public database...
Když Aseco spustím ,tak vše najede ok, ale pak to začne hlásit:

[PHP Warning] fgets<>: supplied argument is not valid stream resource on line 115 in file C:\Program files\Aseco\includes\dataexchanger.inc.php

Když v plugins.xml odmáznu <plugin>plugin.publicdatabase.php</plugin> tak najede uplně ok, ale nezanamenávají se rekordy...

Chtěl jsem udělat local database, ale taky problem... Spíš bych rači public, ale nevím jak na to...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:35:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Citace:
Návod na Aseco - publicdatabase v soucasnosti online databaze nefunguje

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:36:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jestli chces neco jen na public databazi, zkus FAST ... aseco a xaseco jsou s local DB svazane az prilis.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:36:52 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Takže teda fakt jedině Local?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:37:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ovsem, tezko rict, ktera verze jeste podporuje TMN ESWC ... dneska najdes vetsinu veci uz jen pro Forever.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:38:51 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Jak já Forever nemám rád :twisted:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:40:31 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Takže když rozjedu Fast, Aseco už nebudu potřebovat a bude mi Fast obstarávat to samé co Aseco?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 10:40:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Luki22 píše:
Takže teda fakt jedině Local?

Aseco jedine local. asi. ale musis mit spusteny a nastaveny MySQL server.

Xaseco se napojuje (krome lokalni databaze) na online dedimanii, Fast take na dedimanii.

lokalni rekordy bez databaze ti zajisti TM Gery nebo plugin do Fastu ... ten myslim funguje stejne.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 12:51:22 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Tak jsem se znovu pustil do tvorby local a zasekl jsem se na bodech:

Citace:
7) jdete do Xampp/mysql/bin a spustte winmysqladmin.exe a nastvte login a heslo ktere ste zadali v predchazejicim bode

Ted ve slozce xampp spustte xampp-control.exe

9) otevrte prohlizec internetu a jdete na stranku https://127.0.0.1/xampp/


Když jsem spustil winmysqladmin.exe, tak to po mě žádné heslo nechtělo, tudíž se nemůžu připojit na http://localhost/

Dělám to podle návodů:
http://trackmaniaci.wz.cz/forum/viewtopic.php?t=977
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?t=4548


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2009, 22:49:48 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
Luki22: ahoj, možná ti pomůže, co jsem sepisoval prakticky vlastní nastavení XAMPP
[code]################################################################################
## last update: 23.02.2009 ##
################################################################################

1) První kroky
a) Rozbalit xampp-win32-1.7.0.exe do adresáře D:\ApacheFriends\

b) Zkontrolovat (uvolnit) porty D:\ApacheFriends\xampp\xampp-portcheck.exe (Skype je vlezlej, obsazuje port 80 a 443)

c) Spustit D:\ApacheFriends\xampp\setup_xampp.bat

d) Vytvořit C:\==http==\ /* Documentroot */

2) Úprava nastavení /* kde jsou některé konfigurační soubory */
a) D:\ApacheFriends\xampp\apache\bin\php.ini
konfigurační soubor PHP, nezapome

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz