TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je čtv 14.11.2019, 1:49:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: |TMn|Dotaz - Fast
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 11:47:57 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Zdravím, mám dotaz. Jde do Fastu v.3.1.3o udělat nějaký plugin co by vysvětloval chatovací zkratky? Aby např.: Někdo napíše: "imho tenhle hráč boostuje", a plugin tam automaticky místo toho napíše "Dle mého skromného názoru (imho) tenhle hráč boostuje".
Popř jaký by na to byl kód? Díky.


Naposledy upravil(a) Luki22 dne pát 13.03.2009, 13:18:33, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 14:50:19 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Jde udelat vsechno, ale potrebujes k tomu nekoho, kdo umi php

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 16:00:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 22.07.2008, 2:32:34
Příspěvky: 127
Bydliště: Plymouth, UK
Mimochodem "honest" je uprimny a ne skromny :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2009, 16:34:55 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
V tom případě bych chtěl někoho poprosit jestli bi mi nenapsal jak by měl vypadat kod a jak tento plugin vřadit mezi ostatní...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 12:57:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.05.2008, 11:53:45
Příspěvky: 118
V adresari fast/plugins/chat mas vpodstate navod ako na to.

_________________
Obrázek
Best of TMN Ώ 70 - 90k LP
Nadeo 80 Ώ 60 - 80k LP
Amater Ώ 0 - 60k LP
Mini Amater Ώ 0 - 60k LP
Relax Short Ώ 0 - 60k LP
Cross Party Ώ 0 - 60k LP
ZA« Arena Ώ 0 - 50k LP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2009, 13:17:19 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
No jo jenže když např. přepíšu chat.afk.php na chat.imho.php tak to tam bude vkládat pouze když tu se ta zkratka použije s / a na začátku věty... Zkoušel jsem jiný plugin použít ve větě a nešlo to...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz