TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 24.10.2020, 3:46:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 11:10:02 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Chtěl jsem v souboru Locale.eng.xml.txt přepsat hlášky jako třeba ,, Good game all ,, na ,, Dobrá hra ,, . Když jsem to udělal, tak při zkoušení to nepsalo korektní hlášku ale jen ,, !!en:chat.ggall!! ,, . Musím vytvořit nový soubor pojmenovaný třeba Locale.cze.xml.txt? Nebo jak to jinak nahradím? Díky za odpovědi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 13:38:27 
Já nevím jestli ti to pomůže, jelikož jsem v tomhletom aboslutný antiznalec.

Ale, Windows používá pro zobrazování ne-nativnívh jazyků tzv. kódování. Tímpádem se tím řídí většina programů, s tím asi i TM takže pokud změníš kódování na správné tak by se ti mělo zobrazovat správně.

Podle mě to totiž nedokázalo přečíst ten text se špatným kódováním takže napsalo jen příkaz nebo název, nebo přeměnnou... nebo co :D

Pomohlo? Když ne tak mě ignoruj :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 14:03:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 24.12.2007, 14:42:59
Příspěvky: 1513
Walker píše:
Já nevím jestli ti to pomůže, jelikož jsem v tomhletom aboslutný antiznalec.

Ale, Windows používá pro zobrazování ne-nativnívh jazyků tzv. kódování. Tímpádem se tím řídí většina programů, s tím asi i TM takže pokud změníš kódování na správné tak by se ti mělo zobrazovat správně.

Podle mě to totiž nedokázalo přečíst ten text se špatným kódováním takže napsalo jen příkaz nebo název, nebo přeměnnou... nebo co :D

Pomohlo? Když ne tak mě ignoruj :)

/ignore

_________________
Jeho jednoznačná hustota, MáSlo 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 14:13:11 
MáSler píše:
Walker píše:
Já nevím jestli ti to pomůže, jelikož jsem v tomhletom aboslutný antiznalec.

Ale, Windows používá pro zobrazování ne-nativnívh jazyků tzv. kódování. Tímpádem se tím řídí většina programů, s tím asi i TM takže pokud změníš kódování na správné tak by se ti mělo zobrazovat správně.

Podle mě to totiž nedokázalo přečíst ten text se špatným kódováním takže napsalo jen příkaz nebo název, nebo přeměnnou... nebo co :D

Pomohlo? Když ne tak mě ignoruj :)

/ignore
/noonecares
nebo klasika:
/kill


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 14:23:36 
Offline

Registrován: úte 15.01.2008, 11:34:44
Příspěvky: 780
Walker píše:
MáSler píše:
Walker píše:
Já nevím jestli ti to pomůže, jelikož jsem v tomhletom aboslutný antiznalec.

Ale, Windows používá pro zobrazování ne-nativnívh jazyků tzv. kódování. Tímpádem se tím řídí většina programů, s tím asi i TM takže pokud změníš kódování na správné tak by se ti mělo zobrazovat správně.

Podle mě to totiž nedokázalo přečíst ten text se špatným kódováním takže napsalo jen příkaz nebo název, nebo přeměnnou... nebo co :D

Pomohlo? Když ne tak mě ignoruj :)

/ignore
/noonecares
nebo klasika:
/kill

/bill

_________________
[size=50]CPU: E8400 3GHz, Ram: 4GB, GK: nvidia GTX 285, displ.: Dell 30", OS: W7 64-bit[/size]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 14:29:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 17.11.2008, 20:44:08
Příspěvky: 358
/lol


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 14:47:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
a uz ste se dobrali nejaky odpovedi? (ja zrovna nemam cas to zkouset. a ani se mi nechce se ptat, jestli to opravdu autor dotazu prepsal na spravnem miste. (zvlast, kdyz se na zacatku toho souboru pise "nemodifikujte tento soubor..."))

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 15:11:18 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Tohle jsem zkousel hooodne davno a tehdy se to snad prepisovalo v jednotlivych souborech ulozenych ve slozce plugins/chat, ale kdyz dnes na to koukam dnes, tak nabyvam nazoru, ze vsechny texty jsou ulozeny v locale.en.xml.txt

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 15:40:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Tom.CZ.73 píše:
nabyvam nazoru, ze vsechny texty jsou ulozeny v locale.en.xml.txt

ano. jenze ten se pri automaticky aktualizaci prepise novou verzi. takze je treba vytvorit cz.xml ... ovsem nemam naloveno to, kde se prepina jazylova verze jako takova ... a hlavne to, jak se bude chovat fast, az v cz.xml vyraz nenajde.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 16:42:24 
a co třeba, když je mu třeba nejprve říct že cz.xml vůbec existuje?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 17:02:55 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Paris69 píše:
Tom.CZ.73 píše:
nabyvam nazoru, ze vsechny texty jsou ulozeny v locale.en.xml.txt

ano. jenze ten se pri automaticky aktualizaci prepise novou verzi. takze je treba vytvorit cz.xml ... ovsem nemam naloveno to, kde se prepina jazylova verze jako takova ... a hlavne to, jak se bude chovat fast, az v cz.xml vyraz nenajde.

Jak nenajde ? Prepisoval by se anglicky xml a tudis by tam vsechny varazy byly.

Citace:
chged removed default language config (no need as all forever games
have the language info)

Tohle je v change logu jedne z predeslych verzi. Ze by tedy jakokovou verzi menil automaticky FAST na zaklade prekladu pouzivanych hrou ? V TMf bouzel franinu :shock: nemam abych to vyzkousel

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 17:31:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Tom.CZ.73 píše:
Jak nenajde ? Prepisoval by se anglicky xml a tudis by tam vsechny varazy byly.

to ano. ted ano. ale je mozne, ze po aktualizaci (fast se aktualizuje sam, pri kazdym restartu), pribudou novy veci, ktery v cz.xml mit nebudes. ale nejde o zadnou zasadni vec ... takze bych se tim ted netrapil ...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 18:35:57 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
na starších verzích fastu jsem to dělal tak že jsem ten originalní xml počeštil a napsal myslím cze.xml a bylo to !!! nesmějí tam být háčky a čárky kvůli kódování !!!
přepínání je myslím automatické dle hry !!!

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 19:15:24 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Kocour píše:
na starších verzích fastu jsem to dělal tak že jsem ten originalní xml počeštil a napsal myslím cze.xml a bylo to !!! nesmějí tam být háčky a čárky kvůli kódování !!!
přepínání je myslím automatické dle hry !!!


Mám FAST 3.1.3o... tak zkusím vytvořit cze.xml a uvidím...zatím díky za odpovědi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2009, 22:36:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
proc 3.1.3? neni uz davno 3.2.2?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz