TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 29.09.2020, 20:32:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dva DS, dva FASTy - problém (VY
PříspěvekNapsal: stř 01.07.2009, 14:34:39 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Opět se na vás obracím s dotazem.
Mám spuštěný dva servery. Jeden pro TMnESWC (Přez ServerMania v.0.78 + FAST 3.1.3.o) a druhý pro TMnForever (ServerMania v.0.98 + FAST 3.2.2c). No a vyskytl se mi problém že oba FASTy běží pro server na TMnESWC. Chci se zeptat jestli by pomohlo, kdybych v nastavení serveru (tudíž i FASTu) změnil Server a Xml-Rpc port? Nebo je nějaké jiné řešení?


Naposledy upravil(a) Luki22 dne čtv 02.07.2009, 6:31:18, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01.07.2009, 14:37:46 
Offline
Site Admin

Registrován: sob 10.02.2007, 8:04:42
Příspěvky: 4231
Bydliště: Praha
Port si nacita fast sam z cfg souboru

_________________
PC: Core i7 920@3,5GHz/NH-U12P; P6TDeluxe; OCZ 6GB Platinium XTC 1333MHz; Gigabyte GTX260; 2x WD6400AAKS; CoolerMaster Centurion 5; Logitech DualAction; LG L1900R; Vista 64b


Naposledy upravil(a) Tom.CZ.73 dne stř 01.07.2009, 16:52:20, celkem upraveno 2 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01.07.2009, 16:46:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
jisteze by mel mit kazdy server nastavene jine porty.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2009, 6:30:57 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Vyřešeno
SMAZAT


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2009, 7:15:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 05.10.2008, 18:08:52
Příspěvky: 875
Napis pro ostatni jak si to vyresil, nekomu se to muze hodit...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02.07.2009, 15:09:01 
Offline

Registrován: pát 20.02.2009, 15:24:37
Příspěvky: 138
Prostě jsem si pro server na TMnF nastavil jiné porty v dedicated.cfg (ve složce s TMnF) a to samé v ingame.cfg (složka s FAST) a spouštím Fast ne přez FAST3 start.bat ale FAST3 servermania.bat


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz