TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 26.09.2017, 6:35:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pad serveru automaticky zapinani
PříspěvekNapsal: čtv 22.10.2009, 20:45:00 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
Zdravim ,mam jeste jeden dotaz
Sel by vymyslet naky script nebo naky prikaz ,ze kdyz spadne server tak se hned zapne znova aniz bych ho musel znova zapinat?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 16:20:29 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát 09.02.2007, 21:38:09
Příspěvky: 1320
Bydliště: Jižní Čechy
šel, např. FAST, ASECO... to mají, akorát pro server samotný by sis jej musel napsat
otaázkou zůstává na kolik to bude spolehlivé a jak zajistit vyžádané ukončení od samotného pádu (server controlery to maj věšinou přes nějakej "signál")

_________________
FAQ není sprostý slovo, Hledání není jenom pro slepý ...
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 25.10.2009, 19:12:43 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
No ja to nechci vypinat ja to chci akorat ,ze kdyz spadne server tak ten prikaz by zajistil aby se spustil
Tak nevis co bych mel napsat aby to ,tak fungovalo?

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 26.10.2009, 17:01:16 
Offline

Registrován: úte 06.03.2007, 0:15:06
Příspěvky: 29
Bydliště: Rosice
No já na to používám 2 programy pro Windows, a linux by to měl zvládat téměř bez potíží. Pro win to jsou prográmky , který zavedou server jako aplikaci na pozadí a hlídají její pád. takže pokud to chceš zhodit , tak musíš bud ručně killnout spuštěný proces a nebo v aplikaci která tento proces vytvořila.

Jen se ti ted musím omluvit , protože si nepamatuju názvy těch aplikací , ale na TM-foru je najdeš.

PS:Jak dojedu domu , tak sem postnu názvy a popř krátkej návodek v češtině.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pad serveru automaticky zapinani
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2010, 23:53:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 06.05.2007, 19:44:37
Příspěvky: 1591
Bydliště: 25km JZ od Brna
vyřešili jste to? přávě ho též sháním a kamoš napsal scriptík pro linux na autozapnutí ... server se nahodí ale aseco bohužel ne :?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: pad serveru automaticky zapinani
PříspěvekNapsal: úte 09.03.2010, 0:38:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
v toolboxu mezinarodniho fora u xaseca neco je. myslim, ze neco delal nouseforname - http://tmf.game-host.org/pages/tools.php - zkus state control bundle.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz