TrackMania.CZ
http://forum.trackmania.cz/

|TMn|Jak Udělat TMN server + fast/aseco
http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?f=29&t=3012
Stránka 1 z 1

Autor:  dejwizek123 [ ned 06.12.2009, 17:55:13 ]
Předmět příspěvku:  |TMn|Jak Udělat TMN server + fast/aseco

Ahoj

Mám takovej menší problém nevím jak udělat řádný server i s topama APOD.Už sem udělal normálně bez problému DS ale pořád nevím jestli to je spávně dělal sem to podle návodu na tomhle webu ale mám v tom obrovskej guláš......našel by se někdo kdo by mi to vysvětlil do podrobna......jsem opravdu zoufalý .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Autor:  Luki22 [ ned 06.12.2009, 19:56:53 ]
Předmět příspěvku: 

Tak prohledej ještě jednou web a postupuj přesně podle návodu. Pokud tak učiníš, tak server určitě rozjedeš.

Autor:  dejwizek123 [ ned 06.12.2009, 20:22:56 ]
Předmět příspěvku: 

Jo už sem založil server akorát nwm jak na ten server dát topy .....vím akorát že na to je fast/aseco ale nic víc...

Autor:  Tom.CZ.73 [ ned 06.12.2009, 20:39:38 ]
Předmět příspěvku: 

Tak navod na fast je v FAQ. Tam neni ani moc co zkazit. Read me je i soucasti fastu samotneho. Dej si pozor at nepouzivas aktualni verzi, ta je pro Tmf. Ovsem nevim jak dostat do stareho fastu lokalni rekordy.

http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=126&t=6842

Autor:  Dasenka1984 [ pon 03.10.2011, 19:02:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: |TMn|Jak Udělat TMN server + fast/aseco

Ahoj chtela bych poprosit o pomoc,spoustim si server pres svou hru neplatim si ho,ale chci se zeptat jestli i tak by se na tom serveru dali udelat topy.Nekdo totiz rika ze ano nekdo zase ze nee,tak proto jsem se obratila na vas.Uz jsem vyzkousela snad vse,ale porad mi to nejde ,byla bych rada kdyby jste mi nekdo poradil.Predem dekuji za odpoved.Ahoj

Autor:  Paris69 [ pon 03.10.2011, 22:13:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: |TMn|Jak Udělat TMN server + fast/aseco

vyzkousela co?

obecne je (krome nejakych starsich verzi) treba pustit dedicated server a k tomu prislusny software (nejcasteji xaseco nebo fast).
asi nejjednodussi je fast (pripadne tm-gery), protoze maji vlastni flatfile databazi ... a odpada nutnost spoustet mysql na pocitaci. fast ma i verzi s vlastnim php, takze se nemusi stahovat ani to.

takze ... nejdriv potrebujeme vedet pro jakou hru to chces (eswc nebo forever?), pak stahnout prislusny dedicated server a k tomu fast. (v eswc (myslim) muze fast bezet k serveru ze hry .. ale nejsem si uplne jisty ... na druhou stranu bude trochu potiz takhle stary fast nekde vyhrabat...)

(skoro bych se zamyslel (pokud by te cekala cesta s php a mysql), jestli se to vyplati ... serveru urcite bezi dost, vetsina je prazdnych .... a na vetsine z nich lze taky urcite poustet vlastni trate z tmx)

Autor:  Dasenka1984 [ úte 04.10.2011, 7:46:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: |TMn|Jak Udělat TMN server + fast/aseco

Je to k tmn eswc myslela jsem tim ze jsem vyzkousela vse mela jsem stahnuty fast i aseco,ale i tak mi to neslo.No to vim ze serveru je dost,ale chtela jsem mit svuj no jak to nepujde bohuzel.Jinak zatim dekuji ahoj

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/