TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 26.09.2017, 10:12:54

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: poslani mysql
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 17:19:22 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
zdravim
Mohl by mi prosim nekdo poslat naky mysql ,ktery by sel nastavit na ssh od pipni?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 17:31:48 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
http://dev.mysql.com/get/Downloads/MySQ ... ck#mirrors

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 19:06:30 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
toto nak nefunguje nemas neco jineho?

_________________
Obrázek

Obrázek


Naposledy upravil(a) dalik dne čtv 07.01.2010, 19:50:37, celkem upraveno 1 x.

Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 19:22:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ja to myslis "nefunguje"? kompiloval si to?

jinak samozrejme existuje jina verze, ale musis rict presne, co mas za system.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 20:00:57 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
ehm nevim co to je "kompilovat" :roll:
System taky neznam jen vim ze je to slackware
Jeste nez zmenili verzi toho systemu tak sem si stahl naky mysql, ktery jsem jenom nainstaloval a bylo to
Jenze ted kdyz to udelam jako minule tak to proste nejde. Nejde ani nastartovat ani tam nejdou ty tabulky

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 20:12:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tady tohle se nemusi kompilovat: http://dev.mysql.com/get/Downloads/MySQ ... ck#mirrors

tady: jak se to instaluje: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/ ... inary.html

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 07.01.2010, 20:48:57 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
to neni mozny postupuju podle tich kroku ale furt errory

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010, 7:11:18 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
tak sem to nak udelal,kdyz zadam mysql_install_db naskoci mi tato chyba
Obrázek

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010, 9:39:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
tam mas nejakej zmatek v adresarich. znovu se podivej, kde to mas rozbaleny (z tohodle to videt neni) a do jakyho adresare lezes, kdyz to instalujes. dej si ten soubor tar.gz jinam, nez do root/mysql/ ... asi do /usr/local, at to pak mas presne jak oni.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 08.01.2010, 13:52:15 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
skusil jsem to do usr/local ale furt ta sama chyba

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010, 14:59:08 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
parisi kdybych ti dal heslo a ip mohl bys to mysql nahodit?
Jestli by se ti chtelo

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010, 18:12:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
zkus se jeste podivat v tomhle tematu: http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=1619

a o pipni toho bylo napsano hodne hlavne tady: http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?t=775

ja sem to delal vzdycky s Fastem (= bez MySql) viz sumarizace tady: http://forum.trackmania.cz/viewtopic.php?p=18528#18528 (je to takovy shrnuti toho, co napsali Lajci a Magnat a dalsi...). na zacatku je sice uplny navod, ale na versi serveru, ktera mela tyhle veci uz spusteny (webserver a databazi) ... ale je tam hodne o WinSCP a Putty, to se ti jiste hodi.

---

no, kdyz to nepujde, zkusit to muzu ...

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010, 19:46:56 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
zitra se na to podivam potom ti dam vedet

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: to same
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010, 21:05:34 
Offline

Registrován: pon 14.12.2009, 12:00:29
Příspěvky: 29
Ahoj,dela mi to presne to same,mam dva servery u Pipni jeden starsi na tom mi to jede v pohode ,jde to preinstalovat,udelat tabulky,no pohoda,ted sem si zalozil novej a instalace MySql probehne v pohode ale nejde spustit pise mi to uplne to same jako tobe.Nezakazali u Pipni nahodou MySql? Zkousel sem i jine verze a porad to same.
Jeste jsem zjistil,ze v nove verzi vserveru je navic adresar lib64,kdyz ho prejmenuju (smaznu)nejde spustit Putty..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 11.01.2010, 6:08:16 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
pipni to nezakazalo jen musime najit jinou cestu

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz