TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 12.12.2017, 13:01:06

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 14:09:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
nevyzkousel uz z vas nekdo nejaky "funkcni" plugin na zabraneni ci odstraneni recu z xaseca zajete pomoci cheatu? Dik

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W

Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 18:58:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.05.2008, 11:53:45
Příspěvky: 118
vo verzii 1.10 je na vymazanie rekordov z tabulky prikaz pre MasterAdmina /admin delrec 1, tym vymazes prvy rekord z tabulky, ak by si chcel vymazat napr. treti tak namiesto "1" zadas "3".

_________________
Obrázek
Best of TMN Ώ 70 - 90k LP
Nadeo 80 Ώ 60 - 80k LP
Amater Ώ 0 - 60k LP
Mini Amater Ώ 0 - 60k LP
Relax Short Ώ 0 - 60k LP
Cross Party Ώ 0 - 60k LP
ZA« Arena Ώ 0 - 50k LP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 19:30:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
Tak to je trochu na nic, ... :lol: To chce alespon aby to promazalo vsechny recy od toho loginu, ale stejne je to piplacka, navic jak to ted narusta to chce spise prevenci

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 20:56:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.05.2008, 11:53:45
Příspěvky: 118
Vsetky rekordy od toho loginu? Ved nieje nic jednoduchsie, zisti si jeho ID v databaze a potom uz staci jeden subor ktory obsahuje toto
Kód:
DELETE FROM records  WHERE playerid='ID';
DELETE FROM votes WHERE playerid='ID';
DELETE FROM rs_times WHERE playerid='ID';
DELETE FROM rs_rank WHERE playerid='ID';
DELETE FROM rs_karma WHERE playerid='ID';
DELETE FROM players_extra WHERE playerid='ID';
DELETE FROM players WHERE Id='ID';

pomenuj ho trebars del_login.sql a pomocou klienta MySQL ho jednoducho spusti. Po onom hracovi ti v db nezostane nic.

_________________
Obrázek
Best of TMN Ώ 70 - 90k LP
Nadeo 80 Ώ 60 - 80k LP
Amater Ώ 0 - 60k LP
Mini Amater Ώ 0 - 60k LP
Relax Short Ώ 0 - 60k LP
Cross Party Ώ 0 - 60k LP
ZA« Arena Ώ 0 - 50k LP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 21:52:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
to jsem psal jen k tomu tvemu predeslemu, ze kdyz uz nekdo neco dela tak trochu logicky... v tomhle radu nepotrebuju, ono se to stejne zpetne tezko rozpoznava, pac mohl ject cutem a ten samozrejme neni zakazany... v tmn jsme meli scrypt ktery zpetne vyhodnocoval projeti a mezicasy v checkpoitech (vlastni bot Trabot 8) ), ale tmf posila data jinak a navic nas programator je out - me jde ale o anti-cheat, ktery by kontroloval zda nekdo v realnem case nepodvadi...

s uz zajetymi casy se vyporadame spis az po nejakem protestu, kde to prosetrime :wink:

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 22:17:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 10.05.2008, 11:53:45
Příspěvky: 118
Xaseco ma zabudovanu tuto kontrolu, v config.xml je polozka <cheater_action>4</cheater_action> v ktorej nastavujes ako sa ma xaseco zachovat ak zisti problem.
Kód:
0: Ignore;
1: Set to Spectator (only on TMF, falls back to 0 on TMN);
2: Kick; 3: Ban (implies Kick);
4: BlackList & Kick;
5: Blacklist & Ban

_________________
Obrázek
Best of TMN Ώ 70 - 90k LP
Nadeo 80 Ώ 60 - 80k LP
Amater Ώ 0 - 60k LP
Mini Amater Ώ 0 - 60k LP
Relax Short Ώ 0 - 60k LP
Cross Party Ώ 0 - 60k LP
ZA« Arena Ώ 0 - 50k LP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 23:08:37 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
Baffik píše:
(vlastni bot Trabot 8) )

to je nejaka moje rodina?Znam ho?Kdyztak ho pozdrav,Trabota... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 23:09:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
no jasne a defaultne je <cheater_action>0</cheater_action>
zkusime zapnout a uvidime, dik pane :wink:

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 23:12:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
xxxbot píše:
Baffik píše:
(vlastni bot Trabot 8) )

to je nejaka moje rodina?Znam ho?Kdyztak ho pozdrav,Trabota... :D


uz je kaput :D , ale ve sve dobe byl hodne chytrej takze asi z vasi rodiny, byl na nasich serverech v tmn...

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: ned 17.01.2010, 23:19:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
tak to me mrzi,ze je kaput...zvlast,pokud je to rodinny prislusnik.
Btw...proc uz nikde na serverech nejsou boti?Vsak to byla prdel :D "dej si caj,maso neni" :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: pon 18.01.2010, 16:19:48 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 15:39:29
Příspěvky: 789
Noxonovo anticheat maže všechny rekordy danýho loginu na serveru. Ale mám za to, že ten anticheat maká jen na no checkpoint hack, čili pokud dojedeš do cíle a vynechal jsi CP.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Anti-cheat plugin (xaseco)
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2010, 15:29:23 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
ja jsem zatim osobne zaregistroval, ze dany hrac necekal na odpocet, mel tedy par vterin naskok, nastesti nebyl moc zrucny a navic jsem tam byl :twisted:

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W



Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz