TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 17.11.2017, 20:14:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: pon 12.04.2010, 20:43:01 
Offline

Registrován: pon 12.04.2010, 20:16:44
Příspěvky: 3
Zdravím,mam server ktery běží u kámoše a u sebe spouštím XAseco,byl sem zvyklý přidávat tratě z tmx jednoduše (příkazem /admin add +ID)
ted mi to ovšem vyhazuje chybovou hlašku : error adding track Challenges/TMX/nazev.gbx a v asecu se vypíše : (-1000) Challenge unknown,mam to v povolene v raspu i vytvořene složky kde se mi daná trat po zadání příkazu stáhne ale prostě se to nepřidělá do listu :(
Asi je jasný že to bude tím že server je puštěnej jinde než aseco.... protože asi hlavní je aby se ta trat po příkazu uložila k serveru u kamoše,přesto to uplně nechápu a zajimalo by mně čím to je nebo jestli to jde vyřešit ?

ja vím..mužu si ty tratě přidávat třeba přes servermanii ale je to nepohodlny a protože se mi nechce furt chodit do servemanie přidávat to složitě,navíc sem byl zvyklej že tratě přidával kdokoliv jednoduchym příkazem /add nebo ostatní operatoři si přidaly co chtěli, žhavé novinky z tmx.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: pon 12.04.2010, 20:54:12 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
pust aseco u nej. a bude to.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: pon 12.04.2010, 21:03:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
ok. trochu to rozvedu ....

... problem (u toho kamose) bude asi s databazi, co? zadnou jinou sluzbu aseco nepotrebuje (php staci rozbalit). vzhledem k tomu, ze server nema zadnou metodu na stahovani z TMX, musis to vyresit lokalne u nej...

databaze u tebe nebude reseni, protoze aseco asi spadne, kdyz nebude mit kontakt s tvoji databazi, to byste museli synchronizovat nejak start svych pocitacu..... takze reseni toho, co rikas, je tezsi ... nejaka sluzba u nej bezet musi, pokud mas mit databazi (mozna by to nejak slo s ftp ... ale to uz je imho jednodussi pustit tu databazi)

nebo pouzivat aseco bez databaze (nezkousel jsem to jeste), tzn vyhodit pluginy pro localdb a karmu ... tak... pak by to mohlo u nej byt pusteny (stale tedy predpokladam, ze u nej je databaze problem.....) ... ale nevim, co je na to navazany ... protoze TMX je funkce raspu ... a rasp asi DB potrebuje... takze asi neresitelne takto...

stejne je nejlepsi porad to prvni reseni. pustit to u nej (tedy i DB).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: pon 12.04.2010, 21:10:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
dalsi reseni je: pustit neco bez DB. tedy Fast napriklad. ten s gpp pluginem funguje (ohledne prace s TMX) lip, nez aseco.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: úte 13.04.2010, 14:37:37 
Offline

Registrován: pon 12.04.2010, 20:16:44
Příspěvky: 3
ok dík za rychlou odpověd :)
No fast není nic moc a bez localdb se neobejdu..

on to není uplně kamoš a kdybych u něho měl i aseco tak by se to prodražilo :D.
to aseco pouštím u sebe hlavně proto že když už se na mě časem třeba vysere a omylem smaže databázi s rekordama atd.....a o to bych přijít nechtěl ,zároven když chcu na rychlo něco změnit v asecu tak by to dost trvalo.
:idea:
ještě me napadlo na to přidávání použit RemoteCP nebo něco jinyho,ale vubec nwm jak to funguje, nikdy sem stim nedělal,de mi hlavně o to aby to bylo rychlé a mohli přidat i ostatní .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: úte 13.04.2010, 15:00:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
remote cp je webova aplikace. ale kvuli pridavani trati by taky asi muselo bezet u nej (tedy nejaky webserver) ... je v nem sice jeste nejaky ftp mod, ale to by u nej musel bezet ftp server ... tam uz sme byli (a ja osobne s tim nemam zadny zkusenosti).

se servermanii bude asi stejny problem .. na vzdaleny server trate nenahraje.

--->

hele ... zajdi na pipni.cz a podivej se, jestli lze jeste registrovat vserver zdarma (program start) ... pokud ano, vyber si system s debianem a zaregistruj si ho hned. da se tam pustit ten TM server (da se tam pustit vsechno vlastne .. s debianem to mam vyzkouseny nedavno..).

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: úte 13.04.2010, 16:23:43 
Offline

Registrován: pon 12.04.2010, 20:16:44
Příspěvky: 3
Nějak mi nechce přijít informační email :(
vypíše to :

Nevloženo

Registrace hostingu proběhla v pořádku, všechny důležité informace Vám byly poslány na zadaný e-mail.


hm..tak bud to už zase nejde nebo nevim co dělam špatně :evil:

edit :
ok tak ted už jde ..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: pon 19.04.2010, 9:46:24 
Offline

Registrován: ned 18.01.2009, 13:13:41
Příspěvky: 3
beer píše:
Zdravím,mam server ktery běží u kámoše a u sebe spouštím XAseco,byl sem zvyklý přidávat tratě z tmx jednoduše (příkazem /admin add +ID)
ted mi to ovšem vyhazuje chybovou hlašku : error adding track Challenges/TMX/nazev.gbx a v asecu se vypíše : (-1000) Challenge unknown,mam to v povolene v raspu i vytvořene složky kde se mi daná trat po zadání příkazu stáhne ale prostě se to nepřidělá do listu :(
Asi je jasný že to bude tím že server je puštěnej jinde než aseco.... protože asi hlavní je aby se ta trat po příkazu uložila k serveru u kamoše,přesto to uplně nechápu a zajimalo by mně čím to je nebo jestli to jde vyřešit ?

ja vím..mužu si ty tratě přidávat třeba přes servermanii ale je to nepohodlny a protože se mi nechce furt chodit do servemanie přidávat to složitě,navíc sem byl zvyklej že tratě přidával kdokoliv jednoduchym příkazem /add nebo ostatní operatoři si přidaly co chtěli, žhavé novinky z tmx.


Já mám naprosto stejný problém, jak zadám příkaz pro přidání trati, vyhodí mi to tu samou hlášku jako tady Beerovi. Server mám u serverhostingu /ne pipni.cz/,takže xaseco i server běží souběžně. Přes ftp připojení, tam jsem ztracená, vůbec si nevím rady s ničím, a návody, které všude jsou, jsou pro lidi, co tak nějak o tom něco ví, pro mě jako naprostýho laika, jsou k ničemu no. :-( Tak jsem chtěla jít cestou přidávání map z TMX a nejde mi to taky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: úte 11.05.2010, 20:23:17 
Offline

Registrován: sob 10.02.2007, 19:51:24
Příspěvky: 176
Bydliště: u Brna
Citace:
Já mám naprosto stejný problém, jak zadám příkaz pro přidání trati, vyhodí mi to tu samou hlášku jako tady Beerovi. Server mám u serverhostingu /ne pipni.cz/,takže xaseco i server běží souběžně. Přes ftp připojení, tam jsem ztracená, vůbec si nevím rady s ničím, a návody, které všude jsou, jsou pro lidi, co tak nějak o tom něco ví, pro mě jako naprostýho laika, jsou k ničemu no. :-( Tak jsem chtěla jít cestou přidávání map z TMX a nejde mi to taky.

Tvůj problém je docel jinej --> v xasecu to stačí povolit poněvadž je to defaultně zakázané --> v includes / rasp.settings.php
je tam toho povolování povíce dle přání !!!

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Přidánvání tratí z tmx
PříspěvekNapsal: ned 16.05.2010, 20:25:33 
Offline

Registrován: ned 18.01.2009, 13:13:41
Příspěvky: 3
Kocour píše:
Citace:
Já mám naprosto stejný problém, jak zadám příkaz pro přidání trati, vyhodí mi to tu samou hlášku jako tady Beerovi. Server mám u serverhostingu /ne pipni.cz/,takže xaseco i server běží souběžně. Přes ftp připojení, tam jsem ztracená, vůbec si nevím rady s ničím, a návody, které všude jsou, jsou pro lidi, co tak nějak o tom něco ví, pro mě jako naprostýho laika, jsou k ničemu no. :-( Tak jsem chtěla jít cestou přidávání map z TMX a nejde mi to taky.

Tvůj problém je docel jinej --> v xasecu to stačí povolit poněvadž je to defaultně zakázané --> v includes / rasp.settings.php
je tam toho povolování povíce dle přání !!!


Moc díky, Koči.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz