TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 26.09.2017, 10:12:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: čtv 22.04.2010, 17:01:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
hoj...mam problem so zero switch...mi nechce naskocit panel dole nalavo....v mysql uz mam vytvorene tabulky....prosim poradte....isiel som podla navodu a nejak to nejde...mam nieco pridat do fufi widgets?? diki

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 5:55:15 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
Pridal si do souboru plugins.xml toto?
Kód:
<plugin>plugin.zeroswitch.php</plugin>

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 7:45:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
ano pridal som....ja v menu mam zeroswitch iba ten widget nemam.....vsetky funkcie zeroswitchu mi idu len ten widget dole nalavo mi nejde....

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 16:23:22 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
a nakonfiguroval si mysql v souboru plugin.zeroswitch.php ?

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 19:47:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
ano...

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 19:51:42 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
a co log nehlasi nakou chybu?

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 20:32:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
nie nic....ja ti mozem poslat log xaseca

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: pát 23.04.2010, 20:49:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
log xaseca:
Citace:
[XAseco] PHP Version is 5.3.1 on Linux
[XAseco] Load settings [config.xml]
[XAseco] Load admin/ops lists [adminops.xml]
[XAseco] Load banned IPs list [bannedips.xml]
[XAseco] Load plugins list [plugins.xml]
[XAseco] Load plugin [plugin.localdatabase.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rounds.php]
[XAseco] Load plugin [chat.admin.php]
[XAseco] Load plugin [chat.help.php]
[XAseco] Load plugin [chat.records.php]
[XAseco] Load plugin [chat.records2.php]
[XAseco] Load plugin [chat.recrels.php]
[XAseco] Load plugin [chat.dedimania.php]
[XAseco] Load plugin [chat.players.php]
[XAseco] Load plugin [chat.players2.php]
[XAseco] Load plugin [chat.wins.php]
[XAseco] Load plugin [chat.laston.php]
[XAseco] Load plugin [chat.stats.php]
[XAseco] Load plugin [chat.server.php]
[XAseco] Load plugin [chat.song.php]
[XAseco] Load plugin [chat.me.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.tmxinfo.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.sminfo.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.track.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.checkpoints.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.dedimania.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_jukebox.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_chat.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_karma.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_nextmap.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_nextrank.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.rasp_votes.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.chatlog.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.style.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.panels.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.donate.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.musicserver.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.uptodate.php]
[XAseco] Load plugin [jfreu.plugin.php]
[XAseco] Load plugin [mistral.idlekick.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.fufi.menu.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.fufi.widgets.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.bestcps.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.forceMods.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.lotto.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.cheat_killer.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.nouse.betting.php]
[XAseco] Load plugin [plugin.zeroswitch.php]
[XAseco] Try to connect to TM dedicated server on 93.185.105.106:5001
[XAseco] Try to authenticate with login 'SuperAdmin' and password 'xxxxx'
[XAseco] Connection established successfully !
[Local DB] Load settings file [localdatabase.xml]
[Local DB] Try to connect to MySQL server on 'localhost' with database 'xxxxx'
[Local DB] MySQL Server Version is 5.1.41
[RASP] Cleaning up unused data
*-*-*-*-*-* RASP is running! *-*-*-*-*-*
|...Loading Settings
|...Loaded!
|...Checking database structure
|...Structure OK!
|...Calculating ranks
|...Done!
[04/22,17:16:30] Load default style [styles/DarkBlur.xml]
[04/22,17:16:30] Load default admin panel [panels/AdminBelowChat.xml]
[04/22,17:16:30] Load default donate panel [panels/DonateBelowCPList.xml]
[04/22,17:16:30] Load default records panel [panels/RecordsRightBottom.xml]
[04/22,17:16:30] Load default vote panel [panels/VoteBelowChat.xml]
[04/22,17:16:30] ## ## ## Lottery initialized! Ignored players: 3 ## ## ##
[04/22,17:16:30] [ZeroSwitch] Notice: Connection already initialized and database structure checked.
[04/22,17:16:31] ************* (Dedimania) *************
[04/22,17:16:31] * Dataserver connection on Dedimania ...
[04/22,17:16:31] * Try connection on http://dedimania.net:8018/Dedimania ...
[04/22,17:16:31] Webaccess (dedimania.net:80): send: deflate, receive: gzip
[04/22,17:16:31] * Connection and status ok! :)
[04/22,17:16:31] * NEWS (Dedimania, 08/05): news
[04/22,17:16:31] ------------- (Dedimania) -------------
[04/22,17:16:36] << player 233 joined the game [blazo : $f60eX$666clus!$666ve$f60 | ᄽ$FFFҲ฿〄Ҳ$F60ᄿ : Slovakia : 3657 : 188.120.27.47]
###############################################################################
XASECO v1.10 running on 93.185.105.106:5001
Name : "мιהι 'Ѕшеהѕеה"+Ŀσττегү! - tdi-server
Game : TmForever United - Stadium - TimeAttack
Version: 2.11.23 / 2009-11-19
Authors: Florian Schnell & Assembler Maniac
Re-Authored: Xymph
###############################################################################
Begin Challenge

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: sob 24.04.2010, 9:04:26 
Offline

Registrován: sob 31.01.2009, 14:57:57
Příspěvky: 84
Je to asi blbost ale skus prehodit server na rounds a restartovat xaseco

--
Neprenastavoval si tam neco?

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: sob 24.04.2010, 18:22:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
iba to mysql..nic ine...dik za radu..skusim

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: sob 24.04.2010, 18:40:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
dalik píše:
Je to asi blbost ale skus prehodit server na rounds a restartovat xaseco

--
Neprenastavoval si tam neco?

nezabera.....sakra...

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: úte 22.06.2010, 19:54:49 
Offline

Registrován: úte 22.06.2010, 19:50:59
Příspěvky: 12
Nalinkoval si si nejaky server uz? Nastavil si si v menu zobrazovanie tohto pluginu v zavode?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010, 13:05:54 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19.10.2009, 12:27:30
Příspěvky: 42
nie....uz viem v com bola chyba...ja mam kazdy server na inom hostingu...skusil som spravit 2 servery na jednom hostinngu a ide to....ale diky za radu..

_________________
Obrázek
tmtp://#join=ipmgk-server: IPMGK Praha


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010, 13:15:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
to je ale docela podstatna informace (ze je kazdy server jinde), kterou si predtim neuved...
(mimochodem, servery nemusi byt na jednom hostingu, ale ta databaze s ZS musi byt spolecna.)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ZeroSwitch v1.1 Problém
PříspěvekNapsal: stř 23.06.2010, 18:57:08 
Offline

Registrován: úte 22.06.2010, 19:50:59
Příspěvky: 12
blazo7 píše:
nie....uz viem v com bola chyba...ja mam kazdy server na inom hostingu...skusil som spravit 2 servery na jednom hostinngu a ide to....ale diky za radu..


Nemusi to byt na jednom hostingu. Musi to byt spolocna DB a je dobre ak bezi plugin na oboch serveroch...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz