TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je sob 22.09.2018, 4:39:42

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 2:13:44 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
čau všichni závisláci,
jelikož budu umisťovat servery na jiný komp tak bych rád měl remote serveru přes web a nejen pro sebe tak doufám, že mi někdo trochu poradíte :-) našel jsem nějaký nastavení ale francouky umím jen merci a to mi jednoduše nestačí. podle svých zkušeností jsem to zkoušel nastavit, ale překvapivě se nepovedlo :lol: návod zde:

http://dedimania.com/SITE/forum/viewtopic.php?id=79

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 6:28:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
konkretne cemu v nastaveni nerozumis?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 6:45:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 12.02.2007, 13:10:57
Příspěvky: 1193
Paris69 píše:
konkretne cemu v nastaveni nerozumis?
nepatri to sem,ale zeptam se...Parisi,neprijedes na sraz do Havirova?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 7:19:51 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
Paris69 píše:
konkretne cemu v nastaveni nerozumis?


no dělal sem to od boku a neslo to takže bych byl velice vděčný jestli to někdo někdy dělal aby popsal jak to udělat jinak někdo to tam na moji žádost přeložil google translatorem, ale řekl bych, že z toho taky moc nevyčtu a anglicky umim poměrně dobře si myslim :)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 7:49:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
do Havirova to mam daleko, takze ne.
---
$serveur[1]['NOM'] = 'Serveur 1'; //jmeno serveru ...dej tam cokoliv
$serveur[1]['PORT'] = '5000'; //XMLRPC port ... to je jasne
$serveur[1]['ADRESSE'] = 'localhost'; //adresa serveru ... jestli nemas povoleno xmlrpc, tak nech Localhost ... jinak zapis adresu.
$serveur[1]['TM_AND_WEB'] = False; //Tohle uz si nepamatuju (sestra mi to prekladala, ale zapomnel sem o co slo) ... davam True
$serveur[1]['MAX_MAJ'] = 60; //Tohle nema zvlastni vyznam, jen v nekterych pripadech obarvuje chat ... zbytecna funkce, nech 60
$serveur[1]['LANG_DEFAULT'] = 'FR'; //nastav si EN
$serveur[1]['PSEUDO_DEFAULT'] = 'Admin'; //jmeno admina v chatu. nech nebo napis cokoliv.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 14:39:35 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
Paris69 píše:
do Havirova to mam daleko, takze ne.
---
$serveur[1]['NOM'] = 'Serveur 1'; //jmeno serveru ...dej tam cokoliv
$serveur[1]['PORT'] = '5000'; //XMLRPC port ... to je jasne
$serveur[1]['ADRESSE'] = 'localhost'; //adresa serveru ... jestli nemas povoleno xmlrpc, tak nech Localhost ... jinak zapis adresu.
$serveur[1]['TM_AND_WEB'] = False; //Tohle uz si nepamatuju (sestra mi to prekladala, ale zapomnel sem o co slo) ... davam True
$serveur[1]['MAX_MAJ'] = 60; //Tohle nema zvlastni vyznam, jen v nekterych pripadech obarvuje chat ... zbytecna funkce, nech 60
$serveur[1]['LANG_DEFAULT'] = 'FR'; //nastav si EN
$serveur[1]['PSEUDO_DEFAULT'] = 'Admin'; //jmeno admina v chatu. nech nebo napis cokoliv.

no tohle sem i zvladl ale co s tim potom bych potreboval vedet :? protoze kdyz to tahle hodim na web kde je podpora php tak to lehce nefacha sem trochu lama :lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 16:17:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Zahryy píše:
protoze kdyz to tahle hodim na web kde je podpora php tak to lehce nefacha sem trochu lama

chces rict, ze to mas na jiny masine, nez mas pustenej server?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 20:00:20 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
Paris69 píše:
Zahryy píše:
protoze kdyz to tahle hodim na web kde je podpora php tak to lehce nefacha sem trochu lama

chces rict, ze to mas na jiny masine, nez mas pustenej server?


no ja myslel ze kdyz tam hodim ip serveru tak to muzu hodit kam chci mne? pokud ne tak je to ok a uvidim jestli to pujde ale treba na dedimanii to maj taky na jejich strance a server muze byt kdekoliv

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 21:00:32 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
no to muzes.
ALE MUSIS MIT v nastaveni dedicated serveru POVOLENO XMLRPC.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 26.04.2007, 21:32:08 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
Paris69 píše:
no to muzes.
ALE MUSIS MIT v nastaveni dedicated serveru POVOLENO XMLRPC.

jj mam ale nefunguje ta stranka kdyz ji otevru mohl bys pls napsat celej navod jak to udelat kdyby sis to pamatoval moc by mi to helplo dik

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 08.05.2007, 13:36:39 
Offline

Registrován: sob 17.02.2007, 10:21:35
Příspěvky: 62
porad mi to tam pise hlasku:
fsockopen() has been disabled for security reasons (line : 435)
[-32300] transport error - could not open socket (line : 48)

a pod tim je normalne ten jakysi formular na prihlaseni na server

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz