TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je úte 26.09.2017, 6:45:28

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: antimod
PříspěvekNapsal: čtv 15.07.2010, 22:18:16 
Offline

Registrován: čtv 15.07.2010, 22:13:41
Příspěvky: 1
Cau, mozna to tady uz nekdo resil a urcite to dost lidi uz resilo, proto bych se rad zeptal jestli existuje nejaka cesta jak zajistit aby se mapa nacetla v default modu a ne v tech priblblblejch modech co obcas autori map z nudy pouzivaji... jako je prusvitna cesta apod.
Hlavne mi nerikejte ze na to neni zadnej tool kdyz je to kolem samej speedchak cphack apod. Urcite musi existovat i nejakej ten modhack :)).
Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: antimod
PříspěvekNapsal: sob 17.07.2010, 13:12:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.03.2007, 10:20:20
Příspěvky: 40
pokud pouzivas na serveru aseco tak si pridej plugin "forceMods" tim muzes zvolit vlastni mod (mody) na cely server, takze i zakladni

dale se tento plugin pouziva na vlastni loadscreen...

_________________
IBM 486, 66MHz, RAM 8Mbit, FD 5.25, HDD 20MB, Monitor 12" B&W

Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz