TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 17.11.2017, 20:26:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 17:48:15 
Offline

Registrován: čtv 26.08.2010, 17:46:40
Příspěvky: 3
Čau, mám vytvořený server na windows... Server pinguji 16 ms, a ve hře se zobrazuje ping 300... díky za radu..
server to je free7gaming v kralove hradeckém kraji...

A ještě dotaz... Jak se udělá ta věc, jak se zobraruje rank serveru, třeba i na webu.. děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 18:09:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
to je normalni (ten ping) ... to delaji servery od dob TMU.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 18:13:48 
Offline

Registrován: čtv 26.08.2010, 17:46:40
Příspěvky: 3
no aby to neodradilo lidi..a proč jinde mají pingy třeba 30?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 18:15:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
rank serveru pocita napriklad xaseco. na webu se da zverejnit napriklad pomoci tm asceco stats.

http://www.tm-forum.com/viewforum.php?f=127

http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?t=25933

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 18:28:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
polo7 píše:
no aby to neodradilo lidi..a proč jinde mají pingy třeba 30?

nevim, kvuli cemu to je. mozna to delaji wokna, mozna poskytovatel ... nejsi na upc?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: server mi ukazuje ping 300...
PříspěvekNapsal: čtv 26.08.2010, 19:13:43 
Offline

Registrován: čtv 26.08.2010, 17:46:40
Příspěvky: 3
Ale UPC :-D Mám to na páteřním spoji, konektivitu dodává casablanca.. mam nastavenou rychlost 30/Mega bitu up i download


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz