TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 17.11.2017, 20:15:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde Loading screen přes mód
PříspěvekNapsal: čtv 20.01.2011, 20:30:10 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 11:08:41
Příspěvky: 68
Bydliště: Trutnov
Zdravím, rád bych si vytvořil u mapy svůj vlastní loadscreen. Nejdříve se chci zeptat, jestli to bude fungovat na všech serverech (až na ty, které mají pouze svůj) ať to nedělám zbytečně, o to mi totiž jde hlavně...?

Vytvořil jsem si Loadscreen.dds, dal ho do složky Images, zazipoval a dal do složky Dokumenty/TM/.../Mod ... když ale spustím TM, tak mi to ten můj mod nenabídne...pokusil jsem se vytvořit k tomu ikonu a další složky, které tam mají být (nechal jsem je pochopitelně prázdné), ale nic se neděje... Předem dík moc za pomoc ;)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Loading screen přes mód
PříspěvekNapsal: čtv 20.01.2011, 21:35:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
Edgee píše:
Dokumenty/TM/.../Mod ...

to neni moc dobre popsana slozka...
mas to takhle?
...Documenty\TrackMania\Skins\Prostředí\Mod

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nejde Loading screen přes mód
PříspěvekNapsal: čtv 20.01.2011, 21:58:05 
Offline

Registrován: pon 12.02.2007, 11:08:41
Příspěvky: 68
Bydliště: Trutnov
problem solved...omylem jsem to daval do .raru namisto zipu :P


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz