TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pon 20.11.2017, 19:45:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Xaseco 1.12 a 1.13 - není menu
PříspěvekNapsal: pon 23.05.2011, 17:13:49 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 32
Zdravím,
chtěl bych poradit s problémem který mi nastal na serverech. Na 2 mých serverech mi nejdou menu(většinou vlevo nahoře s těma kostkama, snad každý ví). Když resetnu aseco, objeví se všechny pluginy, ale když se znova připojím je to stejné jako před restartem. Poraďte pls. :cry:

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xaseco 1.12 a 1.13 - není menu
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 9:37:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01.06.2008, 9:15:06
Příspěvky: 156
Bydliště: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
buď ten plugin tam vůbec nemáš, nebo ho nemáš aktivní v plugins.xml nebo ti na serveru chybí nějaké důležíté XML souboru toho pluginu, dej si ho tam znova

stáhneš zde:
Fufi Menu Version 0.35

_________________
Obrázek
Czech ManiaPlanet Moderator
TrackMania hráč od 2. čtvrtletí 2004 (TrackMania v1.2.5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xaseco 1.12 a 1.13 - není menu
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 17:37:57 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 32
Tak jsem to zkusil ale stále nic. Menu se sice objeví po resu xaseca, ale po opětovném připojení k serveru se zase neukáže. V logu xaseca mi to píše že vše naběhlo dobře. Musí to být v něčem jiném. Díky tomu jsem odinstaloval xaseco 1.13 a dal ho zpět na 1.12 :(

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xaseco 1.12 a 1.13 - není menu
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 20:38:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
kazda verze ma odpovidajici verzi menu, ale to asi nebude ten duvod, proc to nejde ... spis jestli ti to menu neprekrejva jiny element manialinku....

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xaseco 1.12 a 1.13 - není menu
PříspěvekNapsal: stř 25.05.2011, 20:41:33 
Offline

Registrován: pon 07.06.2010, 19:21:12
Příspěvky: 32
To je možný, ale pak je otázka proč na jednom dalším serveru se stejným xasecem menu jde bez problému a na tomto nejde menu ani nějaké pluginy?

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz