TrackMania.CZ

fórum věnované hře TrackMania a všem jejím verzím ^_^
Právě je pát 17.11.2017, 20:23:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vlastní FreeZone server
PříspěvekNapsal: úte 24.05.2011, 15:23:35 
Offline

Registrován: úte 24.05.2011, 15:22:11
Příspěvky: 4
Ahoj,

mám server na Debianu u pipni.cz, nepodařilo se mi aktualizovat PHP na verzi 5.3 a rozjet manialive. Poradí někdo? Věnuji Coppers za radu. Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní FreeZone server
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011, 19:56:21 
Offline

Registrován: pát 30.07.2010, 16:17:17
Příspěvky: 19
No ja vlastním jeden dedikovaný server který jsem dnes spustil a rád bych ho měl Freezone byl by někdo ochotný tu vložit stručný návod ?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vlastní FreeZone server
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011, 23:04:18 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 11.02.2007, 21:38:55
Příspěvky: 2934
musis k nemu pustit manialive s freezone pluginem. nejvic informaci najdes na foru maniaplanet.

se strucnym navodem je potiz, protoze tezko rict, kde zacit.... php mas? databazi mas? budes pouzivat jen manialive? nebo jeste i xaseco? nemuzes se zeptat nejak vic konkretne?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz